ΠΛΑΚΙΤΣΑ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ! Κώστας Ζαχαριάδης για το Survivor: Έχω ακούσει πως είναι κόλπο του ΣΥΡΙΖΑ!

«Είμαι με τους καλούς», είπε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ όταν ρωτήθηκε ποιους υποστηρίζει

Ακόμα και το Survivor σχολίασε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, αποκαλύπτοντας πως έχει ακούσει ακόμα και πως ήταν «κόλπο» της κυβέρνησης «για να ασχολείται ο κόσμος».


Όσον αφορά το αν το βλέπει, απάντησε: «Άμα το πετύχω όταν κάνω ζάπινγκ. Όλα τα βλέπω». Στην ερώτηση ποιον υποστηρίζει ο κ.Ζαχαριάδης φάνηκε αρκετά…διπλωμάτης: «Δεν ξέρω. Τα έχω χάσει. Ποιοι έχουν μείνει; Με τους καλούς είμαι», είπε ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ακραίως στον Σκάι.

Ο Τάκης Χατζής συμπέρανε ότι αυτό σημαίνει ότι είναι με τους Μαχητές, για να ανταπαντήσει ο Κώστας Ζαχαριάδης: «Όχι, όχι με τους καλούς. Δεν ξέρω ποιοι είναι καλοί και ποιοι όχι». Με χιουμοριστική διάθεση, ο παρουσιαστής του είπε: «Οι Μαχητές, αφού είστε αριστερός ακόμα». «Θα σας απαντήσω μετά» είπε χαμογελώντας ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Πάντως στο…νήμα της εκπομπής η συζήτηση επανήλθε στο reality και ο κ. Ζαχαριάδης και εξομολογήθηκε ότι έχει ακούσει απίστευτα πράγματα όπως ότι «το Survivor είναι κόλπο δικό μας (σ.σ. του ΣΥΡΙΖΑ) για να ασχολείται ο κόσμος».
ΠΛΑΚΙΤΣΑ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ! Κώστας Ζαχαριάδης για το Survivor: Έχω ακούσει πως είναι κόλπο του ΣΥΡΙΖΑ! ΠΛΑΚΙΤΣΑ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ! Κώστας Ζαχαριάδης για το Survivor: Έχω ακούσει πως είναι κόλπο του ΣΥΡΙΖΑ! Reviewed by Dexi Extrem on 22:39 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: