ΒΙΝΤΕΟ-ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΡΝ@ΓΕΡΟΣ! ΗΠΑ: Το φιλί του αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν σε απόφοιτη που έγινε viral

Η Μπριάνα Κάρτερ έγινε διάσημη μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα...
Έναν... ή μάλλον δύο λόγους παραπάνω έχει η απόφοιτη του Morgan State University, Μπριάνα Κάρτερ να θυμάται την ημέρα της ορκωμοσίας της.

Η νεαρή αφροαμερικανή επιχειρούσε να βγάλει μία selfie, όταν στο... πλάνο της εμφανίστηκε ο πρώην αντιπρόεδρος της αμερικανικής κυβέρνησης, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος την έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο, ενώ η ίδια δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξή της!

Αυτός ήταν ο πρώτος έξτρα λόγος. Η δεύτερος είχε σχέση με το διαδίκτυο. Η κοπέλα «ανέβασε» τη φωτογραφία στα social media και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, το φιλί που δέχθηκε από τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, έγινε viral.

Δείτε και το σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram..
Θυμίζουμε ότι στις 18 Φεβρουαρίου 2015 ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και ενώ ο νέος υπουργός άμυνας Ασ Κάρτερ ορκιζόταν,  αγκάλιασε τρυφερά τη σύζυγο του (όχι τη δική του) και της ψιθύρισε κάτι στ' αυτί με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σάλος στα social media.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΡΝ@ΓΕΡΟΣ! ΗΠΑ: Το φιλί του αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν σε απόφοιτη που έγινε viral ΒΙΝΤΕΟ-ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΡΝ@ΓΕΡΟΣ! ΗΠΑ: Το φιλί του αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν σε απόφοιτη που έγινε viral Reviewed by Dexi Extrem on 19:52 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: