06 Ιουλίου 2017

Δήμητρα Λιάνη: Κάνω μπότοξ, νομίζω βοηθάει λιγάκι

Για την πώληση της βίλα στην Εκάλη, για τον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και τις αισθητικές επεμβάσεις μίλησε η Δήμητρα Λιάνη.

Οπως αποκάλυψε τις αρέσουν οι αισθητικές επεμβάσεις σε διακριτικό σημείο, δηλώνοντας πως κάνει μπότοξ.


«Μου αρέσουν οι άνθρωποι που μεγαλώνουν ωραία και όχι με υπερβολές. Μου αρέσουν οι επεμβάσεις σε πολύ διακριτικό σημείο. Δεν κάνω εγχειρήσεις ή lifting αλλά κάνω botox. Νομίζω ότι βοηθά λιγάκι», δήλωσε στο Star.

Αναφορικά με τη βίλα στην Εκάλη, είπε πως είχε ένα χρέος στην εφορία που έπρεπε να καλυφθεί και γι αυτό προχώρησε στην πώληση της.

«Ήταν κάτι το οποίο το ήθελα γιατί υπάρχει ένα βάρος στην εφορία το οποίο δεν είμαι σε θέση να πληρώσω, γιατί δεν έχω άλλους πόρους ζωής. Σήμερα νιώθω μια ανακούφιση. Το ένα σπίτι, το μικρότερο, πουλήθηκε 581.000. Τα άλλα δυο σπίτια είναι στην κυριότητα μου. Εγώ σήμερα νοικιάζω ένα σπίτι μεταξύ Καστριού και Πολιτείας. Αυτή η περιουσία πρέπει να εκποιηθεί για να ξεχρεώσω. Και όταν ξεχρεώσω, θα αναπνέω ακόμα καλύτερα», ανέφερε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου/

«Η σχέση μου με τον Ανδρέα ήταν αμφίδρομη. Έπαιρνα και έδινα πράγματα. Η σχέση αυτή με καθόρισε. Μετά τον Αντρέα έκανα πολλές λάθος επιλογές. Το ότι δεν μπόρεσα να φτιάξω την ζωή μου οφείλεται στο ότι έμεινα μόνη πάρα πολύ νέα, και ότι ήμουν πάρα πολύ κακομαθημένη από πλευράς αγάπης και φροντίδας. Ο Ανδρέας ήταν ένας άνδρας παλιάς κοπής», είπε σχετικά με τη σχέση της με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Ερωτηθείσα για τον Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε πως περίμενε περισσότερα από εκείνον και υπογράμμισε πως ο νυν πρωθυπουργός έχει μελετήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Δεν με ενοχλεί να κοιμηθώ σε ένα sleeping bag στην παραλία ή να φάω από μια λαδόκολλα. Με ενοχλεί ότι πας να κάνεις έναν λαό που ζούσε ποιοτικά καλά, χωρίς αξιοπρέπεια (…)Από τη στιγμή που αυτή η κυβέρνηση ψηφίστηκε και υπάρχει, σημαίνει πως αντιπροσωπεύει ένα κομμάτι του λαού. Από τον Αλέξη Τσίπρα περίμενα περισσότερα πράγματα. Να έχει περισσότερα guts (…) Ο Τσίπρας νομίζω ότι έχει μελετήσει αρκετά τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας όμως ήταν ένας. Δεν επαναλαμβάνεται και ούτε μιμείται», είπε.