07 Ιουλίου 2017

Απίστευτο! Ο Τραμπ δεν έκλεισε ξενοδοχείο στο Αμβούργο και δεν είχε πού να μείνει -Ποιος τον φιλοξένησε τελικά

Προβληματικό αναδεικνύεται το ζήτημα της διαμονής του Ντόναλντ Τραμπ στο Αμβούργο, στο πλαίσιο της συνόδου της G20.

Μοιάζει απίστευτο, αλλά συνέβη. Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έβρισκε ξενδοχείο για να μείνει στο Αμβούργο, το οποίο επισκέπτεται λόγω της G20.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι συνεργάτες του Αμερικανού Προέδρου προσπάθησαν να εξασφαλίσουν διαμονή για τον Ντόναλντ Τραμπ στο ξενοδοχείο «Four Seasons», ωστόσο δεν τα κατάφεραν καθώς ήταν «κλεισμένο» από τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, Σαλμάν.

Το ίδιο συνέβαινε και με τα υπόλοιπα υπερπολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής, καθώς είχαν κάνει κράτηση άλλα σημαντικά πρόσωπα που θα έπαιρναν μέρος στην σύνοδο.

Το ξενοδοχείο Reichshof ήταν κλεισμένο από την αποστολή του Βιετνάμ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν επέλεξε το Park Hyatt, η Γερμανίδα καγκελάριο το Atlantic Kempinski μαζί με τις αποστολές της Ινδίας και του Καναδά,  ενώ ο Κινέζος Πρόεδρος κατέλυσε στο Grand Elysée, όπως και ο Ιταλός πρωθυπουρος.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τελικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ έμεινε σε δωμάτια της Γερουσίας του Αμβούργου, που έχουν φτιαχτεί για καλεσμένους, ενώ το προσωπικό του φιλοξενήθηκε από τον πρέσβη των ΗΠΑ.