01 Ιουλίου 2017

Οι αδελφές Φόρτε είναι οι νέες Μίντλετον της Αγγλίας- Αμύθητα πλούτη, χλιδή, μόδα και ο γάμος με Ελληνα εφοπλιστή [εικόνες]

Είναι αχώριστες αδελφές, έχουν καταπληκτικά μαλλιά, πανάκριβα ρούχα, πολλά λεφτά και είναι φίλοι τους όλοι οι αριστοκράτες.

Όχι δεν είναι οι αδελφές Μίντλετον, αλλά οι αδελφές Φόρτε, οι οποίες κοντεύουν να γίνουν τόσο δημοφιλείς όσο οι πρώτες.

Και μπορεί το όνομά τους να μην σου λέει κάτι, αλλά η Λίντια και η Ιρίνη Φόρτε είναι δημοφιλείς στον κλειστό κύκλο των εύπορων οικογενειών της Αγγλίας, μιας και είναι οι κληρονόμοι μίας αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων και η κοινωνική ζωή τους αποτελείται από ατελείωτες σικ εμφανίσεις, διακοπές, γυμναστική και μόδα.


Μάλιστα η Λίντια Φόρτε έχει παντρευτεί τον Έλληνα εφοπλιστή Δημήτρη Χανδρή στην οικογένεια του οποίου ανήκουν επίσης ξενοδοχεία και επιχειρήσεις real estate.

Με τον γάμο τους να σφραγίζει την ένωση δύο μεγάλων δυναστειών, η Λίντια Φόρτε και ο Δημήτρης Χανδρής είναι ένα από τα πιο κοσμικά ζευγάρια του Λονδίνου, ενώ φιλοξενούνται συχνά στις σελίδες του “Tatler” και του “Vanity Fair”.

Η πλούσια δυναστεία Φόρτε


Τα κορίτσια είναι εγγονές του Λόρδου Τσαρλς Φόρτε, ο οποίος ξεκίνησε την επιχείρησή του από το μηδέν και συγκεκριμένα από ένα μόνο δείπνο που είχε ένα ένα κοσμικό εστιατόριο στο Λονδίνο το 1935. Μετά από αυτό κατάφερε να φτιάξει μία δυναστεία 1.000 εστιατορίων και 800 ξενοδοχείων.

Την κληρονομιά ανέλαβαν τα παιδιά του και συγκεκριμένα οι 5 αδελφές και ο πατέρας των κοριτσιών, Ρόκο, ο οποίος διαχειρίζεται τώρα τα 11 πιο πολυτελή ξενοδοχεία.
Έχοντας περιουσία περίπου 340 εκατ. δολάρια, η Λίντια Φόρτε είχε πει σε συνέντευξή της πως τα λεφτά δεν έχει αποτέλεσμα, μιας και η οικογένειά της είναι σαν όλες τις άλλες.


Η «μυστική» σχέση της Λίντια με το Χάρι
Αν και ποτέ δεν έχει επιβεβαιωθεί, η Λίντια γνώρισε τον Χάρι στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, όπου εκεί ήταν αχώριστοι. Είχαν κοινές παρέες, πήγαιναν μαζί σε γκαλά και πάρτι και μάλιστα σύμφωνα με φήμες, το παλάτι ήξερε για την σχέση του Χάρι με την πλούσια κληρονόμο. Λέγεται μάλιστα, πως ο ίδιος ήταν τόσο τσιμπημένος μαζί της που πήγαινε σε όλα τα κοσμικά event του Λονδίνου έχοντας την στο πλευρό της.

Η Οικογένεια Χανδρή

Έχοντας καταγωγή από την Χίο, οι δυναστεία Χανδρή ζει μόνιμα στο Λονδίνο και είναι Βρετανοί υπήκοοι, σύμφωνα με το αρχείο του Companies Ηouse. Ο πατέρας του Δημήτρη, Γιάννης, διαχειρίζεται τον μεγαλύτερο στόλο κρουαζιερόπλοιων στον κόσμο, εκτοπίζοντας από την πρώτη θέση άλλες γνωστές εταιρίες. Επίσης, η οικογένεια εκτιμάται πως κατέχει το 50% της εταιρείας ακινήτων London & Cambridge Ρroperties, ενώ επίσης συγκαταλέγονται στους πιο πλούσιους Έλληνες του Λονδίνου, με περιουσία 700 εκατ. Δολάρια.

Η γνωριμία και ο ονειρικός γάμος

Το ζευγάρι φαίνεται πως γνωρίστηκε από κοινές παρέες, οι οποίες σύχναζαν στα πριβέ κλαμπ του Λονδίνου.
Σύμφωνα με την Daily Mail, μάλιστα, ο Δημήτρης Χανδρής είναι γνωστός bon vivant, καθώς αποτελεί και μέλος του κλειστού «Bullingdon Club», στο οποίο ανήκουν εξέχουσες προσωπικότητες, όπως ο δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον και ο ηγέτης των Συντηρητικών Ντέιβιντ Κάμερον.


Ο γάμος τους έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Τοσκάνη, ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης. Η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 100, ενώ το σκηνικό ήταν απλά παραμυθένιο, αφήνοντας κατά πολύ πίσω τους γάμους των αδελφών Μίντλεντον.

Οι Φόρτε είναι οι νέες Μίντλεντον, η απίστευτη ζωή τους
Τα ατελείωτα πάρτι

Μπορεί η οικογένειά Μίντλετον να έχει την δική της επιχείρηση οργάνωσης εκδηλώσεων, αλλά οι αδελφές Φόρτε ξέρουν καλύτερα από διασκέδαση.
Συγκεκριμένα, η Λίντια μόλις στα 18 της είχε κάνει γενέθλια σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο, καλώντας 150 άτομα και φορώντας μία πανάκριβη δημιουργία της Κάθριν Γουόκερ.
Από την άλλη η αδελφή της, Ιρίνη στα 19 της είχε κάνει ένα πάρτι υπερπαραγωγή με ατελείωτη βότκα και απίστευτη διακόσμηση.

Πανάκριβα ιδιωτικά και Οξφόρδη

Και μπορεί να είναι φαν των πάρτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι και καταρτισμένες. Η Ιρίνη τελείωσε το σχολείο της Μαίρης Άσκοτ, με δίδακτρα 35.400 δολάρια το χρόνο, ενώ η Λίντια το σχολείο του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο.
Και οι δύο φοίτησαν στην Οξφόρδη με πτυχίο στην μοντέρνα ιστορία, τα Γαλλικά και Ιταλικά και μετά έγιναν μέλος της οικογενειακής επιχείρησης.
Από τότε δουλεύουν εκεί, με την Ιρίνη να είναι διευθύντρια εμπορικού σήματος στα ξενοδοχεία και την Λίντριαί, διευθύντρια ανάπτυξης στα εστιατόρια.

Ακριβά χόμπι

Για το φορτωμένο πρόγραμμα τους, οι αδελφές κάνουν δώρο στον εαυτό του ακριβά ψώνια και σπα, περνώντας ώρες σε γνωστά brand, των οποίων το ένα μόνο κομμάτι αγγίζει τα 500 δολάρια.
Το σπα μάλιστα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους, μιας και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να ηρεμήσουν από τους γρήγορους ρυθμούς.

Λάτρεις της υγιεινής διατροφής
Και ναι μπορεί να έχουν την δυνατότητα να φάνε ότι θέλουν, τόσο λόγω των αμέτρητων εστιατορίων που έχουν, αλλά και λόγω της περιουσίας τους, αλλά οι αδελφές προτιμούν ό, τι είναι υγιεινό και δεν παχαίνει.
Τα λαχανικά, τα όσπρια, οι σπόροι και τα τρόφιμα με ολική άλεση είναι μέρος της καθημερινής τους διατροφής, ενώ αν θέλουν να κάνουν κάποια παρασπονδία, τότε προτιμούν να πάρουν ένα καθαρά αγγλικό προϊόν με μπέικον και αβγά.

Απίστευτη γκαρνταρόμπα

Το ότι φορούν την τελευταία λέξη της μόδας είναι δεδομένο. Το ότι έχουν δεκάδες ρούχα και αξεσουάρ διάσημων σχεδιαστών είναι γνωστό. Ωστόσο, οι δύο αδελφές είναι πάμπλουτες και έχουν τις ιδιοτροπίες τους.
Για παράδειγμα, η Ιρίνη δεν ταξιδεύει ποτέ φορώντας κάτι λιγότερο από κασμίρ, το οποίο την βοηθάει να κοιμηθεί εν ώρα πτήσης. Επίσης τα ψηλοτάκουνά της και τα ρούχα της είναι οργανικά σχεδιασμένα από πρωτεΐνη γάλακτος και κυτταρίνη φυκιών, ώστε να αισθάνεται βολικά σε αυτό.

Από την άλλη, η Λίντια έχει «κόλλημα» με συγκεκριμένα ρούχα, τα οποία φοράει καθημερινά, με αποτέλεσμα να έχει κάνει μία τεράστια συλλογή από αυτά. Ένα τσαντάκι, μία μεγάλη τσάντα, ένα παλτό, ένα ζευγάρι μπότες και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα είναι τα βασικά στοιχεία που παίρνει μαζί της όπου κι αν πάει.

Αστέρια του Instagram

Φυσικά όλα τα παραπάνω «παρουσιάζονται» απλόχερα στο Instagram, καθώς οι αδελφές είναι φαν των φωτογραφιών, έχοντας ανεβάσει η καθεμία περίπου 700 φωτογραφίες και έχοντας από 10.000 ακολούθους. Εκτός αυτού, οι εικόνες από την χλιδάτη καθημερινότητά τους και τον αριστοκρατικό κύκλο τους είναι και αυτές που έχουν κάνει πολλούς να τις θεωρούν πιο cool από τις Middleton.



ΣΟΦΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ
iefimerida.gr