ΒΓΗΚΕ ΑΠ' ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ! Ο Κουβέλης «συνήγορος» του Καμμένου: «Δεν χρειάζεται εξεταστική για τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη»

Ο Φώτης Κουβέλης με δηλώσεις του στήριξε ανοιχτά τον Πάνο Καμμένο και την απόφαση Τσίπρα να μην αποδεχθεί την πρόταση για εξεταστική που κατέθεσε η ΝΔ μετά τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη.


Ειδικότερα, αναφερόμενος στην εξεταστική επιτροπή που ζητά η ΝΔ για τις συνομιλίες του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, με ισοβίτη για την υπόθεση «Noor1» είπε ο κ.Κουβέλης ότι «το όλο θέμα είναι στη Δικαιοσύνη και δεν χρειάζεται η εξεταστική».

Για τις εξελίξεις στην χώρα δήλωσε στο ραδιόφωνο «24/7» ο Φώτης Κουβέλης «Περιμένω μετά τη συμφωνία στο Eurogroup η χώρα πρέπει να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς στην ανάπτυξη» και πρόσθεσε ότι η συμφωνία πρέπει να κάνει πράξη και αυτό που είπε ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, ότι δεν θα καταβάλλονται τόκοι για 15 χρόνια.

Αναφερόμενος στις συνεργασίες, είπε ότι σε όλη την Ευρώπη, ενισχύεται ο προοδευτικός πόλος απέναντι στον συντηρητισμό που μας γυρίζει πίσω και αφήνει στο περιθώριο μεγάλα τμήματα πολιτών. «Αυτό πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα» σημείωσε και πρόσθεσε πως πρέπει να διευρυνθεί ο προοδευτικός χώρος και να αναζητηθούν συμμαχίες στηριγμένες σε προγραμματικές συμφωνίες.

Σημείωσε ότι το συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ. αντί να αναδειχθούν απόψεις σύγκλησης, αναδείχτηκαν αυτές που οδηγούν στη συνεργασία με τον συντηρητικό χώρο.

Για την υπόθεση Παπαντωνίου είπε ότι «με το άθλιο άρθρο 83 του Συντάγματος, διαγράφηκε η απιστία» και πρόσθεσε ότι η Βουλή ορθώς έστειλε την υπόθεση στην τακτική δικαιοσύνη.
ΒΓΗΚΕ ΑΠ' ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ! Ο Κουβέλης «συνήγορος» του Καμμένου: «Δεν χρειάζεται εξεταστική για τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη» ΒΓΗΚΕ ΑΠ' ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ! Ο Κουβέλης «συνήγορος» του Καμμένου: «Δεν χρειάζεται εξεταστική για τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη» Reviewed by Dexi Extrem on 09:10 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: