06 Ιουλίου 2017

ΝΔ: Γιατί ο πρωθυπουργός αρνείται να απαντήσει αν γνώριζε τους διαλόγους Καμμένου με τον ισοβίτη;

Το αναπάντητο ερώτημα γιατί ο πρωθυπουργός αρνείται να απαντήσει για το αν γνώριζε τους διαλόγους και τη σχέση του κ.Καμμένου με τον φυλακισμένο ισοβίτη θέτει εκ νέου στην κυβέρνηση η ΝΔ.


Σε ανακοίνωσή της με την οποία απαντά σε αντίστοιχο σχόλιο του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού που ακολούθησε την κατάθεση της πρότασης της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εξεταστική επιτροπή, η ΝΔ σημειώνει ότι «Τις Εξεταστικές Επιτροπές, που αναφέρει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η Νέα Δημοκρατία τις έχει υπερψηφίσει όλες.

Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσει ο πρωθυπουργός είναι γιατί αρνείται τις Εξεταστικές Επιτροπές για την οικονομική καταστροφή του 2015 και την εμπλοκή του κ. Καμμένου στη σκανδαλώδη υπόθεση με τον ισοβίτη κατάδικο για εμπόριο ναρκωτικών.

Γιατί ο κ. Τσίπρας αρνείται να απαντήσει στα ερωτήματα των πολιτών για το αν γνώριζε τους διαλόγους και τη σχέση του κ. Καμμένου με το φυλακισμένο ισοβίτη;».

Σημειώνεται ότι το Μαξίμου ανέφερε πως «ούτε Siemens, ούτε Novartis, ούτε Ερρίκος Ντυνάν, ούτε εξοπλιστικά, ούτε θαλασσοδάνεια. Το μόνο που θυμάται ο κ. Μητσοτάκης είναι να στοχοποιεί τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, κατ΄ εντολή φίλων του επιχειρηματιών».

Η ανακοίνωση καταλήγει, σημειώνοντας: «Σε αυτή την απεγνωσμένη επιχείρηση αντιπερισπασμού είναι προφανές ότι δεν θα συμμετέχουμε».