06 Ιουλίου 2017

Ομάδες του ΝΒΑ ψάχνουν τρόπους για να πάρουν τον Αντετοκούνμπο από τους Μπακς!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ESPN, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ομάδες του ΝΒΑ ήδη... καταστρώνουν σχέδια για να πάρουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Μπακς και να τον εντάξουν στο ρόστερ τους


Με τα κατορθώματά του στο ΝΒΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα των ομάδων της λίγκας κι έχει κάνει μεγάλους αστέρες να πίνουν νερό στο όνομά του.

Φυσικό κι επόμενο, οι μεγάλες δυνάμεις του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο να τον θέλουν στο ρόστερ τους. Όπως υποστήριξε ο δημοσιογράφος του ESPN, Άντριαν Βοϊναρόφκι, αρκετές ομάδες ψάχνουν από τώρα τρόπους για να προσελκύσουν τον «Greek Freak» τα επόμενα χρόνια και να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

«Το Μιλγουόκι θα το περάσει αυτό με τον Greek Freak. Θα έρθει αυτή η μέρα κάποτε, σωστά; Λες και ο Γιάννης δεν έχει δει τι συμβαίνει τους τελευταίους μήνες; Με το τι επέτρεψαν να γίνει με το front office; Τα παρακολουθεί. Και το ρολόι έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα. Όλοι στο πρωτάθλημα προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για να τον πάρουν από εκεί», ήταν τα λόγια του Βοϊναρόφσκι.

Στο ίδιο ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρεται πως η περίπτωση του Giannis μπορεί να καταλήξει όπως αυτή του Γκόρντον Χέιγουορντ, που ξεκίνησε από την ομάδα που έγινε draft (Τζαζ), έπαιξε εκεί για 7 χρόνια και τελικά κατέληξε σε μια μεγάλη ομάδα, όπως οι Σέλτικς.

Πάντως, ο Αντετοκούνμπο έχει ακόμα τρία χρόνια μπροστά του με τους Μπακς, καθώς πέρυσι ανανέωσε το συμβόλαιό του, έναντι 100 εκατομμυρίων δολαρίων.
Πηγή:www.gazzetta.gr