ΦΩΤΟ-Ο πρώτος σκόρερ της Μάντσεστερ εμφανίστηκε με «κοιλιά» στην επίσημη παρουσίαση φανέλας - Αμεση αντίδραση του συλλόγου

Συνηθίζεται όποια ομάδα κάνει φωτογράφιση για τη νέας της εμφάνιση, να προτιμά τον πιο διάσημο παίκτη της ή αυτόν που «γράφει» καλύτερα στο φακό. Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σίγουρα θα σκεφτούν πολύ στο μέλλον τις προτιμήσεις τους.


Ο Χένρικ Μιχιταριάν ήταν πέρυσι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο δρόμο για την κατάκτηση του Europa League και προφανώς αυτός ήταν ο λόγος της επιλογής του Αρμένιου.

Όμως ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ μάλλον πήρε κάποια κιλά παραπάνω στις καλοκαιρινές του διακοπές με αποτέλεσμα να εμφανιστεί στην παρουσίαση της νέας φανέλας, έχοντας έντονη κοιλιά.

Η φωτογραφία κυκλοφόρησε άμεσα στα social media και παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των «κόκκινων διαβόλων» να την εξαφανίσουν, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

ΦΩΤΟ-Ο πρώτος σκόρερ της Μάντσεστερ εμφανίστηκε με «κοιλιά» στην επίσημη παρουσίαση φανέλας - Αμεση αντίδραση του συλλόγου ΦΩΤΟ-Ο πρώτος σκόρερ της Μάντσεστερ εμφανίστηκε με «κοιλιά» στην επίσημη παρουσίαση φανέλας - Αμεση αντίδραση του συλλόγου Reviewed by Dexi Extrem on 11:47 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: