07 Ιουλίου 2017

ΑΠΑΠΑ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑίους! Ηράκλειο: Επιχείρηση απομάκρυνσης των Ρομά δηλ. των ΓΥΦΤΩΝ από αυτοσχέδιους καταυλισμούς

Στην απομάκρυνση των Ρομά ΓΥΦΤΩΝ από αυτοσχέδιους καταυλισμούς στο νομό Ηρακλείου αναμένεται να προχωρήσει τις επόμενες ημέρες η ΕΛ.ΑΣ.

Οι Ρομά ΓΥΦΤΟΙ έχουν συγκεντρωθεί στο πάρκινγκ της Λεωφόρου Ικάρου αλλά και σε άλλους κοινόχρηστους χώρους,  όπως το πάρκο της Χριστομιχάλη Ξυλούρη στα Παλιά ΚΑΤΕΕ.


Η απόφαση πάρθηκε χθες κατά τη συνάντηση που είχαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Ταξίαρχος Σήφης Κανακουσάκηςκαι οι διοικητές των Α.Τ της ΕΛΑΣ  με τον Πολιτικό Προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας Ηρακλείου Μαρίνο Παττακό.

Όπως ανέφερε ο κ. Παττακός, σε ότι αφορά το πάργκινγκ της Λεωφόρου Ικάρου, έχει υποβληθεί από τη ΔΕΠΤΑΗ η μελέτη προκειμένου να διαμορφωθεί ο συγκεκριμένος χώρος ως χώρος στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων . Όπως είπε οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως μετά την απομάκρυνση των καταπατητών. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και επιχειρήσεις απομάκρυνσης των επαιτών από το κέντρο της πόλης.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά καιρούς δημιουργούνται επεισόδια στο χώρο του πάρκινγκ, ενώ πριν από λίγες μέρες τυλίχθηκε στις φλόγες μία κλούβα, ενώ φωτιά είχε εκδηλωθεί και στο πρώην εργοστάσιο Καστρινάκη εκεί όπου έχουν βρει κατάλυμα, Ρομά.

Πηγή Ekriti.gr