06 Ιουλίου 2017

Έκλεισε για το Survivor 2 o Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Θα συμμετέχει στην ομάδα των «Διασήμων» ως «Μαχητής»

Βρέθηκε τελικά μια συμβιβαστική χρυσή τομή ανάμεσα στον παρουσιαστή και τον Σκάι, οι σχέσεις των οποίων δοκιμάστηκαν σοβαρά τις δύο τελευταίες ημέρες, έπειτα από μια on camera δήλωση του πρώτου σχετικά με τους συντρόφους του Αλέξη Τσίπρα. Μια δήλωση που ενόχλησε το κανάλι και παρ’ ολίγον να οδηγήσει σε διακοπή της συνεργασίας τους.


Τελικά όμως πρυτάνευσε η λογική και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία: Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα μπορεί πλέον να συνεχίσει την εκπομπή του και να λέει ό,τι επιθυμεί για τον Αλέξη Τσίπρα, απολαμβάνοντας την ιδεολογική ασυλία και την ελευθερία να λέει ό,τι θέλει με περισπούδαστο ύφος – όπως άλλωστε κάνει κάθε παίκτης του Survivor. Kαι από την άλλη πλευρά, το κανάλι θα έχει έναν πονοκέφαλο λιγότερο, αφού θα έχει ήδη κλείσει έναν διάσημο για του χρόνου.

Εξάλλου, ο Κωνσνατντίνος Μπογδάνος είναι γνωστός fan του συγκεκριμένου παιχνιδιού – όπως άλλωστε και όλοι οι δημοσιογράφοι του σταθμού - παρ’ όλο που εξαιτίας της πλήρους στροφής του καναλιού προς την προώθηση του reality, η εκπομπή του περιορίστηκε στη μια ώρα προκειμένου να δοθεί χρόνος για να αναλυθούν επισταμένως οι σχέσεις των παικτών από την Ελεονόρα Μελέτη και την εκπομπή Survivor Panorama.  

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ
http://www.athensvoice.gr/politiki/ekleise-gia-survivor-2-o-konstantinos-mpogdanos