28 Αυγούστου 2017

Μητσοτάκης για το θάνατο της Ελληνίδας στη Βαρκελώνη: Η τρομοκρατία δε θα νικήσει


[Ναι αλλά δεν θα κερδηθεί με ευχολόγια και δηλώσεις... πρέπει να σπάσουμε αυγά και να αποδεχθούμε περικοπές σε ελευθερία κινήσεων, θρησκειών κ.λπ ΟΚ τώρα ακούγεται φασιστικό, ακροδεξιό ή ξερωγω τι, αυτό, αλλά σε λίγα χρόνια θα εφαρμοσθεί όταν θα έχει φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο]

Ο πόλεμος με την τρομοκρατία θα κερδηθεί, αναφέρει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκoς Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter.


«Αυτή τη φορά, στα θύματα της Βαρκελώνης ήταν και μία Ελληνίδα μητέρα<. Η μάχη για τη ζωή της χάθηκε. Ο πόλεμος με την τρομοκρατία θα κερδηθεί» γράφει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΝΔ.

ki Μητσοτάκης για το θάνατο της Ελληνίδας στη Βαρκελώνη: Η τρομοκρατία δε θα νικήσει

Ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση στη Βαρκελώνη ανήλθε σε 16 έπειτα από τον θάνατο σήμερα της 51χρονης Ελληνίδας, που ήταν κλινικά νεκρή από την περασμένη Πέμπτη , τον οποίο ανακοίνωσε η υπηρεσία πολιτικής προστασίας της Καταλονίας. Η άτυχη γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών ήταν πολύ σοβαρά τραυματισμένη και είχε υποβληθεί μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση, που είχε συνολική διάρκεια οκτώ ωρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια της έχει αποφασίσει να δωρίσει τα όργανα της, ενώ η σορός της δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά θα αποτεφρωθεί στην Ισπανία.

Σημειώνεται πως η γυναίκα είχε γερμανική υποκοόητα αφού ένας από τους γονείς τη καταγόταν από την Γερμανία.

»Σήμερα το πρωί πέθανε μια γυναίκα ηλικίας 51 ετών, γερμανικής υπηκοότητας, η οποία είχε μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Μαρ ντε Μπαρσελόν σε κρίσιμη κατάσταση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία.

Η διπλή τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη και στην πόλη Καμπρίλς, στις 17 και 18 Αυγούστου, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, προκάλεσε τον τραυματισμό τουλάχιστον 100 ανθρώπων, εκ των οποίων οι πέντε εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε στους 16.

Η Ελληνίδα, η οποία κατέληξε σήμερα, είχε τραυματιστεί στην επίθεση στον πεζόδρομο Λα Ράμπλα της Βαρκελώνης.

Χθες Σάββατο, περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στη Βαρκελώνη κατά της τζιχαντιστικής τρομοκρατίας, παρουσία του βασιλιά της Ισπανίας, με σύνθημά τους «Δεν Φοβάμαι».

http://www.eleftherostypos.gr/politiki/123697-mitsotakis-gia-to-thanato-tis-ellinidas-sti-barkeloni-i-tromokratia-de-tha-nikisei/