25 Αυγούστου 2017

Ο εγγονός του Κωνσταντίνου ετοιμάζεται για το πανεπιστήμιο -Μαζί με την σέξι γαλαζοαίματη ξαδέλφη του [εικόνες]

Το Πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν υποδέχθηκε αυτή την εβδομάδα δύο γαλαζοαίματους, οι οποίοι κατέφτασαν με τις οικογένειές τους για να κάνουν την εγγραφή τους.

Την πριγκίπισσα Ταλίτα Φον Φιούρστενμπεργκ, κόρη του πρίγκιπα Αλεξ Φον Φιούρστενμπεργκ και εγγονή της διάσημης σχεδιάστριας, αλλά και τον ξάδελφο της εγγονό του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ, Αλέξιο.

Ο Αλέξιος έφτασε στο Πανεπιστήμιο μαζί με τον πατέρα του Παύλο και τη μητέρα του Μαρί Σαντάλ και όλα τα αδέλφια του, Ολυμπία, Ανδρέα και Οδυσσέα.
Ο 19χρονος, που λέγεται πως είναι ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης, μοίρασε το καλοκαίρι του ανάμεσα σε Ελλάδα, το νησί Χάρμπορ στις Μπαχάμες αλλά και το χωριό Γκάνερσάιντ στο βόρειο Γιορκσάιρ.


Το καλοκαίρι της ξαδέλφης του Ταλίτα ήταν ωστόσο κάπως πιο εντυπωσιακό. Οι διακοπές της ξεκίνησαν τον Μάιο και μεταξύ άλλων βρέθηκε σε Αυστρία, νότια Γαλλία, στην Αγγλία για το πάρτι γενεθλίων της Μαρίας Ολυμπίας, ενώ απήλαυσε και την ομορφιά των ελληνικών νησιών.

Από την Ευρώπη βρέθηκε στις ΗΠΑ, στην Ουάσινγκτον και τον Σαν Φρανσίσκο, όπου και απήλαυσε την ηλιακή έκλειψη. Η Ταλίτα ταξίδεψε, τέλος, στο Λος Αντζελες, προτού βρεθεί με τον Αλέξιο για να ξεκινήσουν μαζί την φοιτητική τους ζωή.