23 Αυγούστου 2017

Κοροϊδεύουν πάλι τον γιό του Τραμπ για τα ρούχα του -Τον υπερασπίστηκε η Τσέλσι Κλίντον [εικόνες]

Δημόσια, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, ευχαρίστησε την Τσέλσι Κλίντον η Μελάνια Τραμπ, επειδή η πρώην πρώτη κόρη υπερασπίστηκε τον γιο της για τις ενδυματολογικές του επιλογές και «απάντησε» σε κακεντρεχές δημοσίευμα αμερικανικής ιστοσελίδας.

Σε δημοσίευμα της Δευτέρας, η Daily Caller σχολίαζε αρνητικά τα ρούχα του 11χρονου Μπάρον Τραμπ. Το άρθρο, το οποίο τιτλοφορείται «Έχει έρθει η ώρα ο Μπάρον Τραμπ να αρχίσει να ντύνεται λες σαν να είναι στον Λευκό Οίκου», προκάλεσε την ενόχληση της Τσέλσι Κλίντον που έγραψε στο Twitter: «[...] ο Μπάρον είναι παιδί. Δεν πρέπει να μιλάμε για κανένα παιδί με τον τρόπο αυτό είτε δια ζώσης είτε μέσω διαδικτύου. Και να το κάνει και ενήλικος; Ντροπή!».

Λίγες ώρες αργότερα, η Μελάνια Τραμπ απάντησε μέσω του δικού της λογαριασμού: «Σε ευχαριστώ Τσέλσι Κλίντον. Είναι τόσο σημαντικό να προτρέπουμε τα παιδιά μας να είναι οι εαυτοί τους».


«Τη μια φορά μετά την άλλη, ο Μπάρον αποδεικνύει ότι είναι ένας φυσιολογικός 11χρονος, παρότι ο πατέρας του είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ζει στον Λευκό Οίκο. Το μοναδικό πράγμα που δεν είναι φυσιολογικό είναι ο τρόπος με τον οποίο ντύνεται όταν συνοδεύει τους γονείς του σε δημόσιες εμφανίσεις» γράφει το εν λόγω δημοσίευμα.

Στο «στόχαστρο» βρέθηκε η εμφάνιση του πρώτου γιου την Κυριακή, όταν εμφανίστηκε με ρούχα που δεν ταίριαζαν – όπως ισχυρίστηκε η ιστοσελίδα- με αυτά που φορούσαν οι γονείς του.



«Φορούσε ένα μπλουζάκι, σορτς και σουέντ μοκασίνια. Τι έχω χάσει; Ο Μπάρον επαναστατεί καλύτερα απέναντι στους γονείς του από εμένα; Ναι, εγώ θα φορούσα το κουστούμι και τη γραβάτα, θα χτένιζα τα μαλλιά μου και όλα αυτά και μόλις η μητέρα μου θα γυρνούσε το κεφάλι της θα χάλαγα τα μαλλιά και θα χαλάρωνα τη γραβάτα μου» αναφέρει το δημοσίευμα, και συμπληρώνει: «Ο Μπάρον δεν χρειάζεται να τα σκέφτεται αυτά αλλά θα έπρεπε. Ο πατέρας του είναι πάντα κομψός και η μητέρα του έχει αναδειχτεί στη παγκόσμιο ίνδαλμα της μόδας από την ημέρα που έγινε Πρώτη Κυρία. Αλλά ο νεαρότερος Τραμπ δεν έχει υποχρεώσεις ως γιος του προέδρου αλλά τουλάχιστον θα μπορούσε να ντύνεται αναλόγως όταν κυκλοφορεί δημόσια».

Την απόφαση της Τσέλσι Κλίντον επικρότησαν και αρκετοί χρήστες κοινωνικών δικτύων, που επίσης θεώρησαν προσβλητικό το εν λόγω δημοσίευμα.