23 Αυγούστου 2017

Η Μαράια Κάρεϊ το τερμάτισε όσο δεν πάει στο photoshop -Την κράζουν όλοι στα social media [εικόνες]

Μπορεί να είναι ακόμη εκθαμβωτική και να προκαλεί με τα καυτά κορμάκια της, αλλά η Μαράια Κάρεϊ θα έπρεπε να ξέρει πως οι «φωτογραφίες μένουν» και μάλιστα συγκρίνονται με καινούργιες και αποκαλύπτουν το «πριν» και το «μετά» από ενδεχόμενο photoshop.

Η εμφάνιση, λοιπόν, της σταρ πριν ένα μήνα στο Λος Άντζελες με μικροσκοπικό κορμάκι, το οποίο έδειχνε την juicy σιλουέτα της δεν ξεχάστηκε ευκόλα από τους φαν της, οι οποίοι μόλις είδαν την νέα της φωτογράφιση έγιναν έξω φρενών.

Όντως! Η φωτογράφιση της Μαράια Κάρεϊ για το περιοδικό PAPER δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό που έβλεπαν live όσοι την απόλαυσαν ένα μήνα πριν στο σόου της στο παλάτι του Καίσαρα στο Λος Άντζελες.

Έχοντας σχεδόν αφανίσει τις καμπύλες της και έχοντας φλατ κοιλιά, η Μαράια πόζαρε τοπλες στον φακό χωρίς να έχει ούτε μία ατέλεια.

ΠΡΙΝ





Φωτογραφία: © Splash / Ideal Image

Η διαφορά αυτή, λοιπόν, ήταν αρκετή για να κάνει τους χρήστες του διαδικτύου να πάρουν φωτιά, βγάζοντας όλο το «φαρμάκι» τους σε σχόλια.

«Σταματά να κάνεις photoshop στις φωτογραφίες. Είναι ανόητο. Αποδέξου το σώμα σου ή πήγαινε γυμναστήριο» έγραψε μία στο Twitter, ενώ μία άλλη χρήστης έγραψε «Αυτό δεν είναι το σώμα σου».

ΜΕΤΑ
Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η σταρ χρησιμοποιεί τα φίλτρα του photoshop, καθώς το 2015 η ίδια είχε αλλοιώσει κατά πολύ την φωτογραφία της στο νέο της άλμπουμ Infinity.