23 Αυγούστου 2017

ΝΔ για απειλητική επιστολή προς Γαβρόγλου: Καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται

Άμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στην επιστολή αγνώστου προς τον Υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Γαβρογλου, στην οποία με απρεπείς χαρακτηρισμούς ο συντάκτης απειλεί τον υπουργό με αφορμή τις αποφάσεις του για την προσευχή και τον εθνικό Ύμνο στα σχολεία.


«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει πάντοτε απερίφραστα κάθε βίαιη ενέργεια από όπου και εάν προέρχεται», αναφέρει χαρακτηριστικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Να σημειωθεί ότι στην επιστολή (που έφερε στη δημοσιότητα το bloko. gr) τονίζεται σε ιδιαίτερα απειλητικό τόνο: «Φρόντισε να γίνονται προσευχές καθημερινά στα σχολεία, να τραγουδούν τα παιδιά μας τον Εθνικό Ύμνο και μάθετε στα παιδιά μας για το μαγικό 1821 που καθαρίσαμε τους ουστουρο μούστουρ γκουλούμ σουλούμ... Έχουμε όλα τα μέσα και τα χρήματα... φιλική συμβουλή... ». Με άλλα λόγια είναι σαφής η απειλή ότι σε περίπτωση που ο κ. Γαβρόγλου δεν «υπακούσει» ο συντάκτης  θα οργανώσει επίθεση κατά του υπουργού.

Σύμφωνα, τέλος, με την ιστοσελίδα η επιστολή εστάλη στις 13 Αυγούστου στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του υπουργού Παιδείας.