14 Αυγούστου 2017

Business Insider: Αυτή είναι η φανταστική ζωή που κάνει η Μαρία Ολυμπία [εικόνες]

Στην κόρη του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, Μαρία Ολυμπία, αφιερώνει άρθρο του το Business Insider παρουσιάζοντας με τον δικό του τρόπο τη ζωή της πριγκίπισσας της Ελλάδας, όπως την αποκαλεί.

«Η πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία της Ελλάδας στο λαμπρό πάρτι για τα 21ά γενέθλιά της κάλεσε σελέμπριτις, σχεδιαστές και άλλους γαλαζοαίματους για να γιορτάσει. Το μέγεθος του πάρτι ήταν συνηθισμένο για την πριγκίπισσα, η οποία ζει στη Νέα Υόρκη και συχνάζει σε πασαρέλες ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας», αναφέρει.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, η Μαρία Ολυμπία μοιράζει τον χρόνο της στον κόσμο της μόδας και στα πολυτελή ταξίδια, με το άρθρο να δίνει μια μικρή γεύση από την κοσμοπολίτικη ζωή της 21χρονης πριγκίπισσας με φωτογραφίες που επέλεξε από το Instagram.


Το Business Insider σημειώνει πως είναι η μεγαλύτερη από τα πέντε αδέλφια της και η μοναδική κόρη του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ. Γεννήθηκε στην Ελλάδα, μεγάλωσε στο Λονδίνο και πήγε σχολείο στην Ελβετία.

Πλέον, σπουδάζει στο Parsons School of Design της Νέας Υόρκης και όταν δεν ασχολείται με τη σχολή της εργάζεται ως μοντέλο.


Η αρθρογράφος υποστηρίζει πως η Μαρία Ολυμπία είναι παιδί της μόδας και πως έχει την αίσθηση του στιλ, έχοντας το σωστό φόρεμα για κάθε περίσταση, με την Μαρία Ολυμπία να ανήκει πάντα στις καλοντυμμένες των εκδηλώσεων.


Παράλληλα, δεν αφήνει ασχολίαστο τα πολλά ταξίδια που κάνει, με την 21χρονη να επιλέγει τροπικούς προορισμούς και φυσικά την Ελλάδα για τις διακοπές της.