27 Σεπτεμβρίου 2017

Γκάλοπ για το αν θα μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ κάνει ο Χρυσόγονος

Σε συνέντευξη Τύπου της Σοσιαλιστικής Τάσης, στην οποία ανήκει ο ευρωβουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, αναμένεται να ανακοινωθεί η διενέργεια ψηφοφορίας μεταξύ των μελών της, με ερώτημα την αποχώρηση ή μη από τον ΣΥΡΙΖΑ


Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί αύριο στις 12 το μεσημέρι η Πολιτική Γραμματεία της  Σοσιαλιστικής Τάσης του ΣΥΡΙΖΑ, της οποίας το πιο επιφανές μέλος είναι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστός συνταγματολόγος, Κώστας Χρυσόγονος.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνέντευξη Τύπου της Σοσιαλιστικής Τάσης αναμένεται να ανακοινωθεί η διενέργεια ψηφοφορίας μεταξύ των μελών της, με ερώτημα την αποχώρηση ή μη από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής της ψηφοφορίας.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι ότι, εφόσον γίνει η ψηφοφορία και το αποτέλεσμα είναι υπέρ της αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, τί θα κάνει ο κ. Χρυσογόνος με την έδρα στην Ευρωβουλή.
Υπενθυμίζουμε ότι ο ευρωβουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Κώστας Χρυσόγονος, έχει κατά κόρον διαφωνήσει με βασικά σημεία της κυβερνητικής πολιτικής. Μάλιστα, τις διαφωνίες του τις έχει εκφράσει και δημοσίως αρκετές φορές.