18 Σεπτεμβρίου 2017

Το ΕΘΝΟΣ απογοήτευσε Μαξίμου... και Μαρινάκη αφού δεν ξεκίνησε σαν ΣΥΡΙΖΟφυλάδα

Λογική η η απογοήτευση Μαξίμου... όσο για την απογοήτευση Μαρινάκη που θέλει να μας το παίξει νταβατζής της ΝΔ στο χώρο των ΜΜΕ φαίνεται στο θάψιμο που ρίχνει ο Lykavitos.gr που ως γνωστόν ελέγχεται από τον Μαρινάκη:

Δεν έχει καμιά εκδοτική τύχη το «ΕΘΝΟΣ» των Μάρη – Σαββίδη

Άνευρα, άχρωμα και άοσμα τα δύο πρώτα φύλλα του νέου «Έθνους» των Μάρη –Σαββίδη.

Πολύ κακό lay out, τίτλοι που θυμίζουν επαρχιακή εφημερίδα, ρεπορτάζ και επώνυμεςστήλες χωρίς νεύρο και φαντασία.


Κρίμα γιατί υπάρχει πλειάδα εξαιρετικών δημοσιογράφων που συνεργάζονται με το «Εθνος» αλλά οι επιτελείς που επέλεξε ο Μάρης για να στήσουν το έντυπο εγχείρημα του,αποδεικνύονται πολύ λίγοι σε σχέση με το βαρύ όνομα και ιστορία του «Έθνους». Και η αρχή και στις εφημερίδες, όπως και στην ζωή, είναι το ήμισυ του παντός.

Η εφημερίδα – τουλάχιστον στα δύο πρώτα φύλλα της – είναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ και από την τελευταία περίοδο Φώτη Μπόμπολα προ του λουκέτου. Τουλάχιστον επί διεύθυνσης Μπάμπη Παπαδάκη, είχε ένα σκληρό ΣΥΡΙΖΑΙΚΟ «χρώμα»

Το νέο «Εθνος» έχει απογοητεύσει παντελώς Μαξίμου και Κουμουνδούρου που επένδυαν πολιτικά στην κυκλοφορία ενός ακόμη ΣΥΡΙΖΟ – εντύπου.

Βεβαίως λεφτά (για πέταμα) υπάρχουν– ας είναι καλά η Stoiximan των Μάρη και Φώτη Μπόμπολα. Αφού μόνο για την τελευταία τριετία η Gambling Malta Limited (στην οποία ανήκει η Stoiximan) έκανε τζίρο πάνω από 3 δις ευρώ (!) και κέρδη που ξεπέρασαν τα 200 εκατομμύρια ευρώ! Και προσοχή, αυτά τα κέρδη είναι ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ της εταιρείας αφού δεν υπάρχει μηχανισμός που θα μπορούσε να ελέγξει τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ τζίρους των μπετατζήδων.

Δείτε και τον σχετικό πίνακα:



Άρα άνετα μπορούν να «πεταχτούν» στο μαγγανοπήγαδο των εκδόσεων, στην «μαύρη τρύπα» που σίγουρα θα προκαλέσει το «Έθνος» και μερικές δεκάδες… ψωροεκκατομύρια.

Η ευθύνη για αυτή την απογοητευτική εικόνα του «Εθνους» βαρύνει αποκλειστικά την πλευρά Μάρη, αφού ο Σαββίδης δεν έχει καμιά εμπλοκή στην έκδοση.

Το σίγουρο είναι πως το «Εθνος» (εάν συνεχίσει έτσι) δεν θα έχει καμιά τύχη.
Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα υπόλοιπα μέσα της 24Media του Μάρη (news247.gr κ.λ.π.) τα οποία παρά την μεγάλη επισκεψιμότητα και κυκλοφορία που εμφανίζουν έχουν ΜΗΔΕΝΙΚΗ παρέμβαση.

ΗΤΖΑΦ
https://www.lykavitos.gr/archives/479370