10 Σεπτεμβρίου 2017

Άγριος καβγάς Καρακώστα – Αμυρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή «Ακραίως» βρέθηκαν Εύη Καρακώστα (ΣΥΡΙΖΑ) και Γιώργος Αμυράς (Ποτάμι) προκειμένου να συζητήσουν φλέγοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αμαφέρθκε στις εξελίξεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς ενώ αναφέρθηκε και στις μικρές επιχειρήσεις αναφορικά με το ΕΣΠΑ.

Η κυρία Καρακώστα αναφέρθηκε και στις προσλήψεις λέγοντας: «Μεγάλο ποσοστό προσλήψεων αφορά και τον ιδιωτικό τομέα. Αλίμονο αν δεν προσλάβουμε δασκάλους και νηπιαγωγούς».

Η κόντρα φούντωσε όταν ο Γιώργος Αμυράς ανέφερε πως «Από 1/1/2019 όλες οι συντάξεις θα μειωθούν κατά 18%».«Η κα Καρακώστα ψήφισαν από το 1/1/2019 όλες οι συντάξεις να μειωθούν 18%.(…) Είστε άσχετη Η κα καρακώστα έχει ψηφίσει τη μείωση του αφορολόγητου», είπε ο βουλευτής του Ποταμιού με την κα Καρακώστα να απαντά «Δεν λέτε τα αντίμετρα».

Κλείνοντας ο Γιώργος Αμυράς τόνισε πως «Οι μισές εργασιακές σχέσεις είναι ελαστικές. Που ζει η κυβερνητική πλειοψηφία και δεν τα βλέπει αυτή».
Αναφερόμενος στο ρεκόρ που πέτυχε φέτος ο τομέας του τουρισμού σημείωσε: «Μελετήστε τα στοιχεία του τουρισμού» και διευκρίνισε πως αύξηση της τουριστικής κίνησης παρατηρήθηκε στα αεροδρόμια που ιδιωτικοποιήθηκαν και δόθηκαν στην Fraport.