07 Σεπτεμβρίου 2017

Το δώρο της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Μπριζίτ Μακρόν -Το έχει παραλάβει ήδη η Γαλλίδα Πρώτη Κυρία

Το βράδυ στο Προεδρικό Μέγαρο, στο δείπνο προς τιμή του Γάλλου Προέδρου, η κυρία Μακρόν θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και τις συζύγους και άλλων Ελλήνων πολιτικών, όπως την σύζυγο του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα αλλά και την σύζυγο του προέδρου των ΑΝΕΛ Ελενα Τζούλη.


Πέραν των άλλων η βραδιά θα έχει ενδιαφέρον και λόγω της... στιλιστικής αναμέτρησης των κυριών. Η κυρία Μπριζίτ Μακρόν δεν θεωρείται απίθανο να φορέσει για μια ακόμη φορά τα αγαπημένα της Louis Vuitton.

Η κυρία Μητσοτάκη, από την άλλη, θα φορέσει κατά πληροφορίες μια δημιουργία του δικού της brand Ζeus & Dion στα χρώματα του κόκκινου, του μπλε και του λευκού, της γαλλικής σημαίας δηλαδή, για να τιμήσει τους καλεσμένους της χώρας μας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η Μαρέβα Μητσοτάκη έκανε και μια πολύ ευγενική κίνηση, ετοίμασε ένα δώρο για την κυρία Μακρόν. Συγκεκριμένα, η σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έστειλε ήδη ως δώρο στην Μπριζίτ Μακρόν μια τσάντα και ένα πουκάμισο, του δικού της brand, που κατασκευάστηκαν όμως αποκλειστικά για την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. Δεν ανήκουν δηλαδή σε κάποια συλλογή του brand. Φυσικά, τόσο η τσάντα, όσο και το πουκάμισο είναι φτιαγμένα με τις προδιαγραφές του brand δηλαδή από εξαιρετικά ελληνικά υλικά που φτιάχνουν τεχνίτες σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας.