07 Σεπτεμβρίου 2017

Βέτο στο Μαξίμου από Βαξεβάνηδες-Χριστοφορίδηδες για το «Εθνος της Κυριακής»

Αποδέκτης ισχυρών πιέσεων έχει γίνει τις τελευταίες μέρες το Μέγαρο Μαξίμου, από φίλα προσκείμενους στο Καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ εκδότες έτσι ώστε να μην ξαναβγεί στα περίπτερα το «Εθνος της Κυριακής».


Η πίεση ασκείται κυρίως από νεόκοπους φιλοκυβερνητικούς εκδότες, των οποίων οι εκδοτικές τους απόπειρες κινούνται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Αυτό που απαίτησαν οι φιλοΣΥΡΙΖΑΙΟΙ εκδότες  είναι ο (επίσης άνθρωπος του Καθεστώτος) Μάρης, που πήρε από τον Σαββίδη την διαχείριση των σημάτων του «Έθνους» και της «Ημερησίας» να επανεκδώσει μόνο το ημερήσιο «Έθνος», αφήνοντας στην άκρη τα σχέδια του για την επανακυκλοφορία του «Εθνους της Κυριακής».

Ήδη όπως φαίνεται οι πιέσεις έχουν πιάσει τόπο, αφού μόνο το καθημερινό «Έθνος» έχει ανακοινωθεί επισήμως πως θα επανεκδοθεί, ενώ υπάρχουν και κάποιες σκέψεις να ενισχυθεί η έκδοση του Σαββάτου (κατά τα πρότυπα των «Νέων» του Σαββάτου).
Ενώ για την Κυριακάτικη έκδοσης του «Εθνους» δεν έχει ακουστεί κουβέντα…

Ε, τώρα μην ρωτήσατε γιατί οι (φιλοΣΥΡΙΖΑΙΟΙ) εκδότες προσέφυγαν στο Μαξίμου, για να απαιτήσουν από το Καθεστώς να παρέμβει στα επιχειρηματικά πλάνα, μιας (υποτίθεται) ιδιωτικής επιχείρησης σαν και αυτή των Σαββίδη – Μάρη (και ενδεχομένως Φώτη Μπόμπολα).

Lykavitos.gr