19 Σεπτεμβρίου 2017

Μέντιουμ προέβλεψε γέννα, αλλά μόλις η πελάτισσα τον είπε ψεύτη, προέβλεψε και καρκίνο

Ένας από τους πιο γνωστούς μελλοντολόγους και χρήστη των καρτών ταρρώ στην Ισπανία, ο οποίος συνεργάζεται με πολλά τηλεοπτικά προγράμματα, έγινε πρωταγωνιστής των κοινωνικών δικτύων το Σαββατοκύριακο, εξαιτίας ενός καυγά που είχε με γυναίκα στην οποία «ευχήθηκε» να πάθει καρκίνο, όταν εκείνη τον αποκάλεσε ψεύτη.
Όλα ξεκίνησαν όταν στην εκπομπή τηλεφώνησε μια 39χρονη γυναίκα, η οποία χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο Δίδυμος από το ζώδιό της, η οποία δήλωσε ότι ενδιαφέρεται να μάθει αν πρόκειται να γίνει μητέρα. Ο Δαβίδ Τριβίν, ο οποίος στον ιστότοπό του αυτοπροσδιορίζεται ως «μελλοντολόγος και χρήστης των ταρρώ», έριξε τα χαρτιά και την διαβεβαίωσε ότι ναι, θα γίνει μητέρα σε «μικρό χρονικό διάστημα».


«Σου λέω, ναι, μετά βεβαιότητος. Πρόκειται για μια εγκυμοσύνη σαν θεραπεία ή σαν να ελέγχεις αρκετά τον εαυτό σου», προέβλεψε ο μελλοντολόγο, ο οποίος προχώρησε δίνοντας εξηγήσεις «Έχεις τον άσσο των στρατών με τους δύο χρυσούς, οι οποίοι για μένα είναι η εγκυμοσύνη και η γέννηση, υποστηριζόμενη από τον άσσο του σπαθιού που σημαίνει εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Και δεν θα αργήσει πολύ, ε;».

Στη συνέχεια η γυναίκα, η οποία μάλλον δεν πείστηκε από την απάντηση, ρώτησε αν η εκπομπή μεταδίδεται ζωντανά και όταν ο μελλοντολόγος της απήντησε καταφατικά, η θεατής του απήντησε: «Είσαι ψεύτης». Αρχικά ο Τριβίν δεν φαίνεται να έχει καταλάβει αυτό που του είπε η γυναίκα και ρωτά: «Ποιος, τί λές;». Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα και ενώ έριχνε το δεύτερο γύρο των χαρτιών για επιβεβαίωση παίρνει την εκδίκησή του.

«Σου είπα για εγκυμοσύνη, σου είπα ότι μπορείς να μείνεις έγκυος, αλλά τα χαρτιά, φίλη μου, σου λένε επίσης, και άνοιξε τα μάτια σου καλά, ότι πρόκειται να πάθεις καρκίνο», είπε ο χρήστης των ταρρώ, ο οποίος τελείωσε την απαράδεκτη παρέμβασή του τονίζοντας: «Θα χύσεις πολλά δάκρυα στο κρεβάτι νοσοκομείου».