09 Σεπτεμβρίου 2017

Επίθεση Μελισσανίδη σε Κούγια με μπουνιές και ύβρεις: «Ρε μ... τελείωσες, θα σε θάψω»-«Λαθρέμπορα άμα είσαι άντρας, έλα μόνος σου»

Eπίθεση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη δέχθηκε ο γνωστός ποινικολόγος - Στο Α.Τ. Βουλιαγμένης ο Κούγιας, ενώ θα μεταβεί και σε νοσοκομείο για να εξεταστεί από γιατρούς - Υλικό από τις κάμερες ασφαλείας θα αναζητήσουν οι Αρχές.

Eπίθεση δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής ενώ βρισκόταν στο γνωστό ζαχαροπλαστείο Aqua Marina της Βουλιαγμένης ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δέχθηκε επίθεση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος συνοδευόταν από τουλάχιστον πέντε άτομα της προσωπικής του φρουράς. Σε επικοινωνία των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ με τον γνωστό ποινικολόγο, ο κ. Κούγιας σημείωσε πως τον κρατούσαν οι σωματοφύλακες του Δημήτρη Μελισσανίδη και τον γρονθοκοπούσε ο ίδιος.

Ο κ. Κούγιας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης, όπου και καταθέτει για το περιστατικό, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να μεταβεί σε νοσοκομείο για να εξεταστούν από γιατρούς τα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε μπροστά στην απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ο Αλέξης Κούγιας από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τα χτυπήματα στον γνωστό ποινικολόγο ήταν σφοδρά και στόχο είχαν τον βαρύτατο τραυματισμό του κ. Κούγια.

Όπως αναφέρει ο μάρτυρας, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ωρυόμενος την ώρα που χτυπούσε τον γνωστό ποινικολόγο του έλεγε: «Ρε μ... τελείωσες, θα σε θάψω».

Μάλιστα ο ίδιος μάρτυρας αναφέρει ότι τον έριξε κάτω και τον ποδοπατούσε, ενώ όταν κάποια στιγμή ο Αλέξης Κούγιας κατάφερε να σηκωθεί, παρενέβησαν οι άνδρες της ασφάλειας του επιχειρηματία για να τον συγκρατήσουν, την ώρα που ο γνωστός ποινικολόγος φώναζε: «Λαθρέμπορα άμα είσαι άντρας, έλα μόνος σου».

Το parapolitika.gr επικοινώνησαν με συνεργάτιδα δικηγόρο του κ. Κούγια, η οποία βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα που καταθέτει ο γνωστός ποινικολόγος, η οποία μας μετέφερε πως ο Αλέξης Κούγιας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ επιβεβαίωσε ότι της μετέφερε πως η επίθεση έγινε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίθεση έγινε σε κεντρικότατο σημείο της Βουλιαγμένης, μπροστά σε πλήθος κόσμου και σε περιοχή που είναι γεμάτη από καταστήματα που διαθέτουν κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, το υλικό από τα οποία θα εξεταστεί από τις Αρχές.

Δείτε τις φωτογραφίες την ώρα της κατάθεσης:



Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/mafioziki-epithesi-ston-alexi-kougia
















Η ΑΕΚ υποδέχεται την ΑΕΛ την Κυριακή για την τρίτη αγωνιστική της Super League (10/9, 18:15) και μπορεί το κλίμα να είχε δυναμιτιστεί (ανακοίνωση ΑΕΛ για τον ορισμό του Ευαγγέλου και
καταγγελία των "βυσσινί" από την ΑΕΚ στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ), αλλά φαίνεται ότι η κατάσταση "εκτροχιάστηκε".


Κι αυτό γιατί ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να επιτέθηκε με ύβρεις - κατ' άλλους και με γροθιές - στον Αλέξη Κούγια σε μαγαζί στη Βουλιαγμένη (Aqua Marina) την Παρασκευή το βράδυ. Οι δύο άντρες λογομάχησαν, ο Κούγιας φέρεται να ειρωνεύτηκε τον Μελισσανίδη κι εν συνεχεία ο ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ επιτέθηκε εναντίον του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Sport24.gr με τον Αλέξη Κούγια, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ είπε: "Δεν μπορώ να μιλήσω, είμαι χτυπημένος".

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (7/9) ο ορισμός του Άγγελου Ευαγγέλου στην αναμέτρηση ΑΕΚ-ΑΕΛ δεν άρεσε στους ανθρώπους της Λάρισας που εξέδωσαν ανακοίνωση. Την Παρασκευή (8/9) η Ένωση αποφάσισε να καταγγείλει τους "βυσσινί" στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ για την ανακοίνωση που εξέδωσε η θεσσαλική ομάδα.

Κατέθεσε μήνυση ο Κούγιας

Λίγη ώρα αργότερα ο Αλέξης Κούγιας πήγε στο αστυνομικό τμήμα Βουλιαγμένης και κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό και εξύβριση εις βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη. Μάλιστα στο αστυνομικό τμήμα κλήθηκε να καταθέσει για το περιστατικό και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού.

Ο Κούγιας στη συνέχεια πήγε και στο νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Πηγή:sport24.gr