22 Σεπτεμβρίου 2017

ΦΩΤΟ-Και σήμερα στη Βουλή το κομματόσκυλο, ανιψιά του Κουρουμπλή

Με μία εντελώς διαφορετική συμπεριφορά από αυτή που είχε στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής πριν από 2 ημέρες, εμφανίστηκε στη Βουλή, πίσω από τα έδρανα των υπουργών, η συγγενής – σύμβουλος του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Η εν λόγω γυναίκα που ενόχλησε ΠΡΟΚΛΕΣΕ με τη συμπεριφορά της τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και άλλους βουλευτές την ημέρα της επιτροπής και είχε σαν αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την αίθουσα, επέστρεψε σήμερα, στο πλευρό του υπουργού Ναυτιλίας, ο οποίος απάντησε νωρίτερασε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάση Θεοχαρόπουλου για την ρύπανση στον Σαρωνικό και αυτή την ώρα απαντά σε επερώτηση της ΝΔ για το ίδιο θέμα.

Μετά την συμπεριφορά της προκάλεσε σάλο και αντιδράσεις, ενώ ο ίδιος ο κ. Κουρουμπλής ρωτήθηκε για την συγκειμένη σύμβουλο σε συνέντευξή του και αποκάλυψε ότι είναι συγγενής του.


Η στιγμή που "άναψε τα αίματα" στην επιτροπή της Βουλής
Την ώρα που ήταν στο βήμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μία σύμβουλος του κ. Κουρουμπλή φαίνεται ότι γελούσε, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της ΝΔ να της πει: "Γιατί γελάτε κυρία μου , σας παρακαλώ συγκρατηθείτε ή αν δεν μπορείτε ας βγείτε έξω".

Μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Μητσοτάκη και ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς ζήτησε την αποβολή της λέγοντας:

"Την παρακολουθώ τόση ώρα, πρώτη φορά βλέπω σύμβουλο να παρακολουθεί και να κάνει γκριμάτσες. Πού νομίζετε ότι είστε στο Μάπετ σόου;".

Λίγο αργότερα και ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και τομεάρχης Ναυτιλίας του κόμματος, Γιάννης Πλακιωτάκης, ζήτησε την αποβολή της από την αίθουσα γιατί, όπως είπε, με τη στάση και τη συμπεριφορά της προσβάλλει το Κοινοβούλιο.

Δείτε το βίντεο στο μετά 20''



Το βίντεο με την αντίδραση Πλακιωτάκη-Αμυρά