01 Σεπτεμβρίου 2017

Βίντεο σοκ: Μέλη συμμορίας ανάγκασαν ξαδέρφια να σκάψουν τον τάφο τους πριν τα σκοτώσουν μαρτυρικά

Οι αρρωστημένοι δράστες τράβηξαν τη δολοφονία με κάμερα ως προειδοποίηση για τους εχθρούς τους

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η στυγερή δολοφονία δύο νεαρών ανδρών, του 17χρονου Wagner da Rosa και του 22χρονου Victor da Rosa, την οποία μάλιστα κατέγραψαν καρέ-καρέ με κάμερα οι αρρωστημένοι δράστες.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι δύο νεαροί, που ήταν ξαδέρφια, απήχθησαν από μέλη αντίπαλης συμμορίας από εκείνη που οι ίδιοι άνηκαν και οδηγήθηκαν σε δασική τοποθεσία. Εκεί οι κακοποιοί ανάγκασαν υπό την απειλή όπλου τους δύο άνδρες να σκάψουν έναν λάκκο.

Στη συνέχεια, τους έβαλαν να ξαπλώσουν μέσα αντικριστά και τους «γάζωσαν» με μια βροχή από σφαίρες, προτού τους περιλούσουν με βενζίνη και τους πυρπολήσουν.

Η φρικιαστική επίθεση έλαβε χώρα στο Πόρτο Βέρντε και οι αρχές έχουν ήδη προβεί στη σύλληψη του ενός από τους δύο δράστες, οι οποίοι διακρίνονται ξεκάθαρα στο βίντεο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας, τόσο οι θύτες όσο και θύματα είχαν καταδικαστεί στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και όλα δείχνουν ότι η εκτέλεση ήταν η αποκορύφωση της κόντρας μεταξύ δύο συμμοριών με αντικρουόμενα συμφέροντα στην ίδια «αγορά» ηρωίνης.

Όσο για το βίντεο που τράβηξαν οι δολοφόνοι, αυτό θεωρείται πλέον συνήθης πρακτική στον κόσμο των συμμοριών που αποσκοπεί στον «εκφοβισμό» των αντίπαλων και την ενίσχυση του πρεστίζ της εκάστοτε συμμορίας.



Νάνσυ Κουλούρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ