29 Σεπτεμβρίου 2017

«Καρφώνει» Τσίπρα ο Χρυσόγονος: Μόνος του πήρε την απόφαση για συνεργασία με ΑΝΕΛ! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αρχηγοκεντρικό» κόμμα χαρακτήρισε σήμερα το ΣΥΡΙΖΑ ο ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος, ο οποίος χθες ανακοίνωσε τη διενέργεια διαδικτυακής ψηφοφορίας για το αν θα παραμείνει στο κόμμα.


Σ’ αυτό το πλαίσιο ο Κ. Χρυσόγονος άσκησε σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό για την πολιτική που ακολουθεί, την οποία χαρακτήρισε εν μέρει υφεσιακή, ενώ όσον αφορά τη συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τόνισε πως «δεν ρωτήθηκαν γι’ αυτό» και θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να συνεργαστεί με το Ποτάμι.

Επιπρόσθετα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με δηλώσεις στον ant1 χαρακτήρισε υπερβολές κάποιες από τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα, πριν από τις εκλογές του 2015: «Πολλά από αυτά που ειπώθηκαν προεκλογικά ήταν υπερβολικά. Το ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια ήταν μια υπερβολή».

Παράλληλα υποστήριξε ότι όλα τα ελληνικά κόμματα λειτουργούν αρχηγοκεντρικά, τόνισε, αποφεύγοντας όμως να κάνει προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό: «Μπορεί να μην έχει κακή πρόθεση ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ απορροφάται σε αυτό το μοντέλο λειτουργίας».

Δείτε το σχετικό βίντεο: