03 Σεπτεμβρίου 2017

Έλιωσε ο Άδωνις με την ατάκα Φλαμπουράρη

Καλεσμένος στην εκπομπή ΑΚΡΑΙΩΣ του γλύφτη Τάκη Χατζή ήταν σήμερα ο Φλαμπουράρης και γέλασε όλος ο κόσμος με τις δηλώσεις του ότι τυχαία ο Τσίπρας δημοσίευσε στις 3 Σεπτεμβρίου, άρθρο για τον σκ@τόψυχο... ακόμα πιο ωραία όμως ήταν η ατάκα του που δείχνει τον χαβαλέ με τον οποίο αντιμετωπίζει τις αρμοδιότητες του υπουργού και τι καρβέλια ονειρεύονται: 

"Οι κάνουλες θα ανοίξουν τον Αύγουστο του 18 που θα βγούμε απ΄ το μνημόνιο" είπε και τα είδε όλα ο Άδωνις...






Φλαμπουράρης για άρθρο Τσίπρα: Ηταν... τυχαία η επιλογή της 3ης Σεπτέμβρη

Ως θεμιτό χαρακτήρισε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης τον στόχο του Πρωθυπουργού να προσεταιρισθεί πολίτες που συμφωνούν «περίπου» με την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στο σάλο που προκάλεσε το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου ο Αλέκος Φλαμπουράρης είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ: «Είναι θεμιτό ο ΣΥΡΙΖΑ να απευθύνεται στην πλειοψηφία του λαού. Στόχος του είναι να προσελκύσει όλον τον κόσμο που συμφωνεί ή περίπου συμφωνεί με την πολιτική του Τσίπρα»

Μάλιστα, αναφερόμενος στη χρονική συγκυρία που συνέβη αυτό ο κ. Φλαμπουράρης σχολίασε ότι... έτυχε να συμβεί στις 3 του Σεπτέμβρη για να προσθέσει: «Οταν ο Ανδρέας επέλεξε την 3η του Σεπτέμβρη, τότε κανείς δεν τον είπε σφετεριστή και κλέφτη, κανείς δεν είχε κατηγορήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου για «λαθρεμπόριο» του Συντάγματος– επέτειο του κινήματος κατά του βασιλιά Όθωνα – για την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, επιτέθηκε στη Φώφη Γεννηματά για την αντίδρασή της λέγοντας ότι «κρύβει άγχος και θα μπορούσε να μην είναι υβριστική».