31 Οκτωβρίου 2017

Τρυφερό τετ-α-τετ για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό με 19χρονη καλλονή! (ΦΩΤΟ)

«Καυτό» ήταν το βράδυ για τον πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό και τη 19χρονη καλλονή σύντροφό του.

Ο λόγος για τον...
Άνθιμο Ανανιάδη και τη Μαρία Νεφέλη.

Πιασμένοι χεράκι χεράκι έφτασαν σε νυχτερινό μαγαζί για να απολαύσουν το πρόγραμμα και στη συνέχεια δεν άφηναν ο ένας την αγκαλιά του άλλου. Η όμορφη Μαρία Νεφέλη φορούσε ένα αποκαλυπτικό σέξι φόρεμα και ο Άνθιμος έκανε ανάλογη εμφάνιση ώστε να ταιριάζει με την καλή του, προσθέτοντας μόνο ένα πανωφόρι στο χρώμα του πάθους.

Το ζευγάρι δε μπορούσε να κρύψει το πάθος του, τα φιλιά τους ήταν… καυτά και οι ματιές τους γεμάτες νόημα. Φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένοι!

Η γνωριμία τους έγινε στις πρόβες της παράστασης «Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι» όπου συμπρωταγωνιστούν και από τότε είναι αχώριστοι.

Ο ηθοποιός δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του: «Η χημεία μας είναι πολύ ιδιαίτερη. Είμαστε φίλοι, είμαστε άνετοι, είμαστε ερωτευμένοι! Ενας από τους λόγους που με έκαναν να τη ερωτευτώ είναι η γενναιότητά της. Είναι μόλις 19 ετών και κάθε μέρα εξελίσσεται. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει, αλλά όσο είμαστε μαζί θέλω να το ζήσω» εκφράζοντας τον έρωτά του.

Την παρέα τους ολοκλήρωσε ένα δεύτερο ζευγάρι, η Μαρία Φραγκάκη και ο σύντροφός της Νίκος Μάρκογλου, όπως φαίνεται και από το σχετικό δημοσίευμα στην Espresso.