14 Οκτωβρίου 2017

Θεοδωρικάκος: Οτι και να κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι μια κυβέρνηση που βουλιάζει και πιάνεται από τα μαλλιά της

«Στην Ελλάδα δεν θα ψηφίσει ο κ. Ντάισελμπλουμ αλλά οι πολίτες του Κερατσινίου, των Αχαρνών, της Θεσσαλονίκης και κάθε γωνιάς της ελληνικής επικράτειας», σημειώνει χαρακτηριστικά, ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος σε συνέντευξη που παραχωρεί αύριο στη Real News και προσθέτει πως ό,τι και να κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι μια κυβέρνηση που βουλιάζει και πιάνεται από τα μαλλιά της.

Στην ίδια μάλιστα ερώτηση αναφορικά σε όσους λένε πως η “ψαλίδα” των δημοσκοπήσεων “κλείνει” ο κ. Θεοδωρικάκος υποστηρίζει :. Τη µια µε µετρήσεις αγνώστων εταιρειών, την άλλη προσπαθώντας να µας γυρίσουν πολλές δεκαετίες πίσω διχάζοντας τους Ελληνες. ∆εν θα τα καταφέρουν.

Η Ν.∆. προσελκύει πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους, µε τις τεκµηριωµένες θετικές προτάσεις της στην οικονοµία, στις αλλαγές στο κράτος, στην Παιδεία, στην ασφάλεια, παντού. Γι’ αυτούς τους λόγους έχω τη βεβαιότητα για τη νίκη της Ν.∆, µε µεγάλη διαφορά, στις επόµενες εκλογές. Ανεξάρτητα από το τι λένε οι δηµοσκοπήσεις. ∆εν υποτιµώ τους πολιτικούς αντιπάλους και κυρίως τον Αλέξη Τσίπρα το ακριβώς αντίθετο, τους σέβοµαι παρά τη ζηµιά που προκάλεσαν στη χώρα αλλά οι βασικές τάσεις στο εκλογικό σώµα είναι στέρεες υπέρ της Ν.∆.

Ο Τ. Θεοδωρικάκος απαντά και σε όσους λέ νε ότι η Ν.Δ. έχει ακροδεξιά στελέχη με αιχμή του δόρατος τον Αδωνι Γεωργιάδη. «Η Ν.Δ. δεν έχει τέτοια στελέχη, όμως έχει η κυβέρνη-ση», λέει, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τον Πάνο Καμμένο. Ακόμη επισημαίνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι πρόεδρος των μηχανισμών, αλλά εκπροσωπεί μια νέα αντίληψη συμμετοχής των πολιτών στην πολιτική.