31 Οκτωβρίου 2017

ΑΘΛΟΣ ΤΟΣΚΑ! Γιάφκα με χιλιάδες καπάκια από τάπερ ανακάλυψαν αστυνομικοί στο κέντρο της Αθήνας

Στο διαμέρισμα βρέθηκαν πάνω από πέντε χιλιάδες καπάκια τάπερ

Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο θέαμα ήρθαν αστυνομικοί της διεύθυνσης Οικιακών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ που εισέβαλαν σε διαμέρισμα σε περιοχή της Αθήνας, στο οποίο ανακάλυψαν χιλιάδες καπάκια από τάπερ.


Η παράξενη αυτή υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελίες πολιτών για ύποπτες κινήσεις ομάδας αγνώστων σε πολυκατοικία στο Παγκράτι, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας για το ενδεχόμενο να πρόκειται για γιάφκα τρομοκρατών.

Σε έφοδο που πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν κατάπληκτοι στο διαμέρισμα πάνω από πέντε χιλιάδες καπάκια τάπερ, τα οποία όπως εκτιμούν πιθανόν να έχουν κλαπεί από νοικοκυριά της περιοχής, με στόχο να πουληθούν στη συνέχεια στη μαύρη αγορά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ανακάλυψη της γιάφκας ρίχνει φως σε μία υπόθεση που επί χρόνια αποτελεί πονοκέφαλο για τις αρχές, αφού υπολογίζεται πάνω από 20 χιλιάδες καπάκια τάπερ εξαφανίζονται κάθε χρόνο κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Πάντως οι αρχές εκτιμούν ότι θα είναι δύσκολη έως αδύνατη η επιστροφή των καπακιών στους ιδιοκτήτες τους, αφού δεν φέρουν αναγνωριστικά στοιχεία, ενώ όπως λένε ακόμα και αν επιστραφούν, πολλοί ιδιοκτήτες θα έχουν αγοράσει νέα τάπερ, με αποτέλεσμα να βρεθούν με περισσευούμενα καπάκια.

http://tovatraxi.com/social/crime/giafka-me-xiliades-kapakia-apo-taper-anakalypsan-astynomikoi/