02 Οκτωβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Λας Βέγκας: Σουρωμένος κάνει κ@λοδάχτυλο στον στον μακελάρη ενώ αυτός πυροβολεί

Ένας 64χρονος ανοίγει πυρ με αυτόματο σε πλήθος που παρακολουθεί συναυλία στο Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών. Τουλάχιστον 58 άτομα χάνουν τη ζωή τους και πάνω από 500 τραυματίζονται. Ένας από τους διασωθέντες, ωστόσο, εκφράζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο την αποστροφή του.
Σηκώνεται όρθιος ανάμεσα στους πεσμένους στο έδαφος ανθρώπους, κοιτάζει προς το μέρος που υποτίθεται ότι ακούγονται οι πυροβολισμοί και υψώνει το μεσαίο του δάχτυλο στον μακελάρη. Φωνάζει κάτι και κάθεται πάλι κάτω για να καλυφθεί...


Τη στιγμή αυτή κατέγραψε με το κινητό του ένας από τους παρευρισκόμενους, ο οποίος, φυσικά, εκείνη τη στιγμή δεν είχε συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας.

Μόλις αντιλαμβάνεται την κίνησή του ένας από τους πεσμένους στο έδαφος, του φωνάζει: «γαμ.... πέσε κάτω». Εκείνος ωστόσο, επιμένει για λίγα δευτερόλεπτα, αλλά αμέσως μετά ακολουθεί τις... οδηγίες. Δείτε το βίντεο...



Ο 64χρονος Stephen Paddock πυροβολούσε αδιακρίτως από τον 32ο όροφο του ξενοδοχείου Mandalay Bay Hotel and Casino. Το FBI ξεκαθάρισε ότι ο δράστης, που αυτοκτόνησε, δεν συνδεόταν με τρομοκρατικές οργανώσεις. Γιατί σκότωσε τόσους ανθρώπους; Τις απαντήσεις θα πάρουμε από την έρευνα της αμερικανικής αστυνομίας. Σε κάθε περίπτωση, η επίθεση στο Λας Βέγκας έχει ήδη καταγραφεί ως η πλέον πολύνεκρη στις ΗΠΑ.