05 Οκτωβρίου 2017

Βίντεο: Αγοράκι κατάπιε εξάρτημα καραμούζας και άρχισε να... κορνάρει

Τους κινδύνους που κρύβουν πολλά παιδικά παιχνίδια αποδεικνύει περίτρανα το παράδειγμα ενός μικρού αγοριού, το οποίο κατάπιε ένα εξάρτημα καραμούζας και άρχισε να... κορνάρει αντί να μιλάει.

Το ξεκαρδιστικό βίντεο δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook την περασμένη εβδομάδα ο Δρ. Santiago Gomez Zuviria από το Τουκουμάν της Αργεντινής και, όπως θα περίμενε κανείς, έγινε αμέσως viral συγκεντρώνοντας εκατομμύρια views.

«H φωτογραφία τραβήχτηκε στο Τουκουμάν. Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας: προσέχετε με τι παιχνίδια αφήνετε τα παιδιά σας να παίζουν», έγραψε ο γιατρός στη λεζάντα της ανάρτησής του, προκαλώντας μια θύελλα σχολίων και κοινοποιήσεων.

Τελικά το μικροσκοπικό εξάρτημα που είχε «καρφωθεί» στην τραχεία του μικρού μετατρέποντάς τον σε... καραμούζα αφαιρέθηκε με ασφάλεια από τους γιατρούς και η ομιλία του αποκαταστάθηκε πλήρως.

Ωστόσο, η... καζούρα που προκάλεσε το εν λόγω βίντεο, οδήγησε τον γιατρό που το ανέβασε να ποστάρει ένα νέο μήνυμα στο Facebook, εξηγώντας ότι το μόνο που ήθελε ήταν να προειδοποιήσει τους γονείς και ζητώντας από τους χρήστες να πάψουν να κοροϊδεύουν το «καραμουζόπαιδο» online.