01 Οκτωβρίου 2017

Α. Γεωργιάδης: Τώρα χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ που ο "Γερούν γερά" τους στηρίζει


Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης τη συνέντευξη του Γερούν Ντάισενμπλουμ στην "Καθημερινή", όπου μεταξύ άλλων συνιστά οι εκλογές να γίνουν το 2019 και όχι νωρίτερα και θαυμάζει τον Αλέξη Τσίπρα για τα όσα έχει επιτύχει.


Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ ανέφερε: "Τώρα χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ που ο "Γερούν γερά" παλεύει για να μην πέσουν αυτοί που εφαρμόζουν γερά το Μνημόνιο", τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε πως, "ο φερετζές μέχρι προχθές, ο Τσίπρας να το παίζει αριστερός και ο Καμμένος εθνικιστής τελείωσε".


"Εγώ τόνισε, ποτέ δεν είπα ψέματα στο λαό για το μνημόνιο. Αλλά για να βάλει μυαλό ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάστηκε ένα νέο μνημόνιο".

Και υπογράμμισε πως η ΝΔ επιμένει για εκλογές."Ζητάμε εκλογές σήμερα. Και θα γίνουν εκλογές", ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Κατά τα άλλα ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε εκ νέου στον Π. Καμμένο για το ταξίδι στο Λονδίνο. Τόνισε ότι ο κ. Καμμένος είπε ψέματα στη Βουλή για το πως πλήρωσε το ξενοδοχείο και επεσήμανε το γεγονός ότι στην απόδειξη έβαλε διεύθυνση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για να "πληρώσουμε εμείς".

Πρέπει και εδώ είπε απεθυνόμενος στην κα Καρακώστα του ΣΥΡΙΖΑ να ισχύουν αυτά που λέγατε κάποτε ότι: "Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να φαλίνεται τίμια".