29 Οκτωβρίου 2017

Φωτογραφία: Γυναίκα ποδηλάτης δείχνει το μεσαίο δάχτυλο στον Τραμπ!

Την ώρα που περνούσε από μπροστά της η αυτοκινητοπομπή του αμερικανού προέδρουΤο να σηκώσεις το μεσαίο δάχτυλο του χεριού σου, μπορεί να είναι μια χειρονομία η οποία σε αρκετό κόσμο βγαίνει αυθόρμητα, αντικρίζοντας την όψη του αμερικανού προέδρου Ντόναλτ Τραμπ, ωστόσο λίγοι είναι εκείνοι που τελικά την κάνουν.


Μια γυναίκα ποδηλάτης, την ώρα που απολάμβανε την διαδρομή της στη Βιρτζίνια, είδε μπροστά της την αυτοκινητοπομπή του αμερικανού προέδρου.

Μπορεί ο Ντόναλτ Τραμπ, ο οποίος έφευγε από την Εθνική Λέσχη Γκολφ, να περίμενε απλά να τον χαιρετήσει, ωστόσο η γυναίκα σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο του χεριού της!

Η κίνησή της αυτή, μάλιστα αποτυπώθηκε και σε φωτογραφία. Η αναφορά δημοσιογράφου που ακολουθούσε τον αμερικανό πρόεδρος αναφέρει συγκεκριμένα: «Η αυτοκινητοπομπή αναχώρησε από την Εθνική Λέσχη Γκολφ Trump στις 3:12 μ.μ., προσπέρασε δύο πεζούς. Μια γυναίκα ποδηλάτης, η οποία φορούσε ένα λευκό κράνος προέταξε το μεσαίο της δάχτυλο. Η μοτοσυκλέτα που συνόδευε τον πρόεδρο επιβράδυνε και σταμάτησε την ποδηλάτη η οποία συνέχισε να κάνει ην ίδια χειρονομία».


Ο Αμερικανός πρόεδρος όπως αναφέρει ο Guardian, έχει περάσει τέσσερα συνεχόμενα Σαββατοκύριακα στην λέσχη του γκολφ στην Βιρτζίνια, παρότι στο παρελθόν επέκρινε έντονα τον Μπάρακ Ομπάμα, όταν εκείνος ως πρόεδρος επισκεπτόταν τον συγκεκριμένο χώρο.