29 Οκτωβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Η ΤΡΟΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ! «Εξέχουσα προσωπικότητα» ο Καμμένος σύμφωνα με το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Προφανώς και δεν δέχεται να βραβευτεί κανένας από τέτοιους καραγκιόζηδες του ΤΕΙ, οπότε σκέφτηκαν να δώσουν το βραβείο στον Πανάρα

1772 δευτερόλεπτα που θα ζήλευε ακόμη κι ο Μπουνιούελ μας χάρισε το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος με ένα βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε… με δική σας ευθύνη!


Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στο βίντεο από την εκδήλωση που διοργάνωσε το Αλεξάνδριο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης για να απονείμει στον «συγκυβερνήτη» Πάνο Καμμένο το Μετάλλιο Α' Τάξεως Χρυσός Αλέξανδρος ύψιστης τιμητικής διάκρισης.

Κι αν απορείτε για ποιον λόγο ακριβώς βραβεύεται ο υπουργός μάλλον δεν θα θυμάστε την συνεισφορά του στην προφορά της φράσης «στα 4» στον δημόσιο διάλογο, τις «παπάτζες» του για τα CDS και τα ουρλιαχτά του για τον αμερικάνικο παράγοντα που διαφεντεύει τον τόπο, λίγο πριν αρχίσει τις υποκλίσεις στον Λευκό Οίκο.

Σε συνέχεια του υπερεαλιστικού κλίματος και η παρουσία στην εκδήλωση του Μάρκυ Μπόλαρη, ο οποίος το 2009 άνηκε στους «δοσίλογους» του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, αλλά όπως φαίνεται «ξεπλύθηκε» από την κολυμβήθρα του Τσίπρα.

Απολαύστε την "παράσταση" στο βίντεο που ακολουθεί:


https://thecaller.gr/callers-choice/exehousa-prosopikotita-o-kammenos/