06 Οκτωβρίου 2017

ΕΙΠΕ Ο ΣΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΓΕ ΤΟ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"! Καμίνης: Μέντορας του Τσίπρα ήταν η ΝΔ -Εκείνοι έταζαν Ζάππεια, αυτός σκίσιμο μνημονίων


[ΦΩΤΟ-Το background του Καμίνη φαίνεται στο φόντο πίσω του και το ταγάρι που έχει περικεφαλαία την αφίσα του σκ@τόψυχου]

Διμέτωπο κατά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα Γιώργος Καμίνης από την Λαμία.


Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την επίσκεψη του στο νομό Φθιώτιδας ο Γ. Καμίνης υποστήριξε ότι «μέντορας του κ.Τσίπρα ήταν η παράταξη της ΝΔ. Όπως η ΝΔ υποσχόταν "Ζάππεια" και μηδενισμό ελλειμμάτων έτσι και ο κ. Τσίπρας έταζε σκίσιμο μνημονίων».

Από την άλλη πλευρά, ο δήμαρχος Αθηναίων υποστήριξε ότι «το ΠΑΣΟΚ το πλήρωσε το τίμημα, ο λογαριασμός εξοφλήθηκε. Από το 44% έφτασε στο 4%. Αλλά θα πρέπει τώρα να πούμε αλήθειες: ποια παράταξη έφερε διαχρονικά τις μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στη χώρα μέσω των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη; Ποια παράταξη κράτησε όρθια τη χώρα τη δύσκολη περίοδο της κρίσης με την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου; Ποια παράταξη έβαλε πλάτη μέσα από την κυβέρνηση Παπαδήμου»;».

Αναφερόμενος στον νέο φορέα ο Γ. Καμίνης τόνισε: «Είμαστε ένας κομματικός σχηματισμός εν τη γενέσει του, θέλουμε σε λίγο διάστημα να προκαλέσουμε σεισμό την πολιτική ζωή της χώρας με μία ενωτική πρόταση για τη διακυβέρνηση της χώρας. Και στις δύο εκλογές στο Δήμο της Αθήνας, προχωρήσαμε σε σύνθεση δυνάμεων. Ενώσαμε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις. Ενώσαμε και νικήσαμε».

Τέλος, με αφορμή την επίσκεψη που πραγματοποίησε νωρίτερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, ανέφερε ότι «το νοσοκομείο στη Λαμία όπως και η πλειονότητα των νοσοκομείων της περιφέρειας μαρτυρά τη χρεοκοπία όλου του πολιτικού συστήματος. Πρέπει να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε την έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού, πως θα δώσουμε κίνητρα στους γιατρούς να έρθουν στην περιφέρεια. Το μεγάλο πρόβλημα το έχουν οι «μη προνομιούχοι», αυτοί που δεν έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν σε ιδιωτικά κέντρα ή να καλύπτουν τα έξοδα μετακινήσεων και διαμονής για να κάνουν τις θεραπείες στην Αθήνα».