06 Οκτωβρίου 2017

Ποιος «γαλάζιος» δήμαρχος εξυμνεί υπουργό και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρίγη ενθουσιασμού φαίνεται πως προκάλεσε στον γαλάζιο δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα η παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου στην περιοχή του, λόγω των ενεργειών του για να λειτουργήσει το φράγμα της Μεσοχώρας.

«Η ιστορία θα γράψει με φωτεινά γράμματα ότι σαν Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σαν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπογράψατε την ΑΕΠΟ για τη λειτουργία του φράγματος της Μεσοχώρας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαράβας.

«Η ιστορία θα γράψει με φωτεινά γράμματα ότι σαν Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σαν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεστε και υπογράφετε για τη λειτουργία του φράγματος Πύλης. Επιτρέψτε μου εδώ να ευχαριστήσω την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, τον κ. Νταούλα Σταύρο, τον κ. Μπάτζιο Χρήστο, τον κ. Παππά Κωνσταντίνο. Και βέβαια τους βουλευτές των Τρικάλων, την Παναγιώτα την Δριτσέλη, τον κ. Σάκη Παπαδόπουλο, τον κ. Χρήστο Σιμορέλη», είπε ο κ. Μαράβας και ενώ τα χαμόγελα στο πάνελ έδιναν και έπαιρναν, με τον κ. Σιμορέλη μάλιστα να βγάζει και φωτογραφίες με το κινητό του.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω δεν θα προκαλούσαν εντύπωση, αν πριν από μερικούς μήνες, ο κ. Μαράβας δεν έπλεκε το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, χωρίς να φείδεται θετικών χαρακτηρισμών.

«Αγαπητέ Κυριάκο Μητσοτάκη. Είστε η ελπίδα της χώρας στο αύριο, μέσα στο γκρίζο του σήμερα», έλεγε σε αντάμωμα των Σαρακατσαναίων, όπου έδινε το παρών και ο πρόεδρος της ΝΔ.

Είναι, επομένως, να απορεί κανείς για το πόσο εύκολα μεταβάλλονται ορισμένες απόψεις.



Πηγή βίντεο trikalaola.gr