30 Οκτωβρίου 2017

Βίντεο: Σκηνές ροκ με το πούλμαν της Μπαρτσελόνα-Η φωτογραφία που «ανέβασε» ο Λιονέλ Μέσι

Ακραία μέτρα ασφαλείας, φυγάδευση των σταρ της ομάδας από πλαϊνές εξόδους και υπερβολική αυστηρότητα των ανδρών της ασφάλειας τόσο του κεντρικού ξενοδοχείου που έχει καταλύσει η αποστολή των «μπλαουγκράνα», όσο των και των υπαλλήλων της ομάδας είναι...
οι τελευταίες εικόνες που θα περίμενε να αντικρίσει κανείς σε παγκοσμίως κορυφαίους συλλόγους όπως είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία φημίζεται για την ιδιαίτερη για την σχέση της με τα εκατομμύρια των οπαδών της, αλλά και το κοινωνικό πρόσωπο που επιδεικνύει.

Οι τελευταίες απειλές του ISIS προς το πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι φαίνεται πως έπαιξαν ρόλο στο να ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα τα οποία όμως δεν συναντά κανείς ούτε σε αρχηγούς κρατών.



Η αποστολή της Μπαρτσελόνα αναχώρησε για την καθιερωμένη προπόνηση στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» από πλαϊνή έξοδο κάτι που έγινε αντιληπτό από περίπου 60 Έλληνες οπαδούς της ομάδας, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά που ήθελαν να φωτογραφίσουν τον Λιονέλ Μέσι.

Ο χώρος αποδείχθηκε εντελώς ακατάλληλος καθώς τοποθετήθηκαν προστατευτικές μπάρες σε ανώμαλο έδαφος και ανάμεσα σε δέντρα την στιγμή που ο συνωστισμός ήταν μεγάλος και ο χώρος ανεπαρκής! Μάλιστα ένας οπαδός σκαρφάλωσε στα κλαδιά ενός δέντρου προκειμένου να έχει καλύτερη ορατότητα.



Την στιγμή που επιβιβάζονταν ο Λουίς Σουάρες και ακολούθως ο Λιονέλ Μέσι επικράτησε πανδαιμόνιο με τους στοιβαγμένους οπαδούς της ομάδας να ορμούν προς το σημείο που βρίσκονταν οι δύο ποδοσφαιριστές και να απωθούνται από τους άνδρες της ασφαλείας.

Στη συνέχεια και αφού το πούλμαν εγκλωβίστηκε, αρκετοί φίλοι των Καταλανών χτυπούσαν το παράθυρο που βρισκόταν ο Λιονέλ Μέσι φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου να αρκείται σε έναν χαιρετισμό μέσα από το παράθυρο του πούλμαν.


Η φωτογραφία που «ανέβασε» ο Λιονέλ Μέσι από την Ελλάδα [εικόνα]

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην Ελλάδα από το μεσημέρι της Δευτέρας ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και ο Λιονέλ Μέσι ανάρτησε στα social media φωτογραφία μόλις πάτησε το πόδι του στη χώρα μας.

Ο Αργεντινός, όπως ήταν λογικό, έγινε πόλος έλξης για τους θαυμαστές του ιδίου αλλά και της Μπαρτσελόνα.

Από τη στιγμή της προσγείωσης της αποστολής στο «Ελ.Βενιζέλος» μέχρι και την άφιξη στο ξενοδοχείο, δεκάδες οπαδοί προσπάθησαν να του αποσπάσουν μια φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο.

Ο ίδιος, έκανε την παρακάτω ανάρτηση στα social media μόλις πάτησε ελληνικό έδαφος.