28 Οκτωβρίου 2017

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της εφοριακού – Πού βρέθηκε η τσάντα της;

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο έφερε στη φως της δημοσιότητας η εκπομπή στο «Φως στο Τούνελ».

Ο λόγος για μια γυναικεία τσάντα την οποία μία τηλεθεάτρια βρήκε πεταμένη κοντά στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία κοντά στο γήπεδο της Ριζούπολης (απέναντι από το νεκροταφείο δηλαδή) μια μέρα μετά το φόνο.
Η εν λόγω μάρτυρας μάλιστα δήλωσε διατεθειμένη να καταθέσει στην αστυνομία.
Επιπλέον μία άλλη τηλεθεάτρια η οποία επίσης έως τώρα δεν είχε μιλήσει στις Αρχές, άκουσε τις κραυγές και βρέθηκε πρώτη στον τόπο που χτυπήθηκε η αδικοχαμένη εφοριακός.

Ο δολοφόνος φαίνεται ότι πήρε μαζί του την τσάντα της άτυχης γυναίκας που, αν βρεθεί, ίσως βοηθήσει την αστυνομία στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για μια ανοιχτόχρωμη μπεζ γυναικεία τσάντα με μικρά σιδερένια διακοσμητικά «καρφάκια» που είχε μαζί της η Δώρα Ζέμπερη, με όλα της τα προσωπικά αντικείμενα.

Αυτήκοοι μάρτυρες άκουσαν δυνατές φωνές προτού εντοπιστεί το πτώμα της νεαρής γυναίκας, ενώ η σκηνή του εγκλήματος έδειχνε ότι είχε προηγηθεί πάλη.

Στο μεταξύ επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ότι η Δώρα Ζέμπερη είχε λάβει γραπτό απειλητικό μήνυμα προκειμένου να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο.