04 Οκτωβρίου 2017

Εδιωξαν από τη Disney World την σταρ της εθνικής ποδοσφαίρου των ΗΠΑ -Ούρλιαζε, είχε πιει

Σε μπελάδες μπήκε η Αλεξ Μόργκαν καθώς έχασε τον έλεγχο σε πάρτι που έκανε με φίλους της στη Disney World της Φλόριντα.

Η αστυνομία έδιωξε από την Disney World την σταρ της αμερικανικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών, όπως και άλλους δύο ποδοσφαιριστές, τον Τζάιλς Μπαρνς και τον Ντόνι Τόια, γιατί μπλέχτηκαν σε καβγά σε εστιατόριο.


Μαζί με άλλους φίλους τους έκαναν πάρτι στο θεματικό πάρκο το περασμένο Σάββατο. Τα πράγματα ξέφυγαν όταν ο Μπαρνς μπήκε μπροστά από κάποιον άλλον και ξεκίνησε ο καβγάς. Οι αστυνομικοί που έφτασαν εκεί έβγαλαν τον Μπαρνς έξω, αλλά επέστρεψαν γιατί η Μόργκαν ούρλιαζε, αναφέρει ο Guardian.

Τελικά, η αστυνομία κράτησε για λίγη ώρα τους αθλητές και στη συνέχεια τους συνόδευσε εκτός θεματικού πάρκου. Νωρίτερα, η Μόργκαν είχε δημοσιεύσει στο Instagram φωτογραφία με όλη την παρέα και η λεζάντα αφήνει να εννοηθεί ότι με τους φίλους της έπαιζαν ένα δημοφιλές παιχνίδι, στο οποίο οι μετέχοντες πίνουν σε κάθε αξιοθέατο των θεματικών ζωνών του πάρκου.

Η Μόργκαν είναι από τις πιο διάσημες παίκτριες ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ. Εχει 3,4 εκατ. ακολούθους στο Twitter, στους οποίους απολογήθηκε την Τετάρτη για τη συμπεριφορά της. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τις πράξεις μου το σαββατοκύριακο. Θα μάθω από αυτό και θα σιγουρευτώ ότι δεν θα συμβεί ποτέ ξανά», έγραψε.