31 Οκτωβρίου 2017

ΤΟΥΣ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ! Σταμάτησαν τα γυρίσματα του «House of Cards» -Μετά τις καταγγελίες για τον Κέβιν Σπέισι

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση ότι η έκτη σεζόν του «House of Cards» θα είναι και η τελευταία, έγινε γνωστό ότι σταμάτησαν τα γυρίσματα, εξαιτίας της καταγγελίας σε βάρος του Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική επίθεση.


Η MRC και το Netflix αποφάσισαν να αναστείλουν την παραγωγή του έκτου κύκλου μέχρι νεοτέρας, προκειμένου να έχουν τον απαραίτητο χρόνο για να επανεξετάσουν την παρούσα κατάσταση και να απαντηθούν οι ανησυχίες του καστ και του τηλεοπτικού συνεργείου, ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Την Κυριακή, ο ηθοποιός Αντονι Ραπ δήλωσε σε συνέντευξή του ότι ο Σπέισι του είχε επιτεθεί σεξουαλικά το 1986, όταν ήταν 14 ετών, σε πάρτι. Εκείνος απάντησε, με ανακοίνωσή του, ότι δεν θυμόταν το περιστατικό, ζήτησε συγγνώμη γιατί θα ήταν μεθυσμένος και αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Αν και το Netflix διευκρίνιζε τη Δευτέρα ότι η απόφαση να τελειώσει το «House of Cards» με την έκτη σεζόν δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, τώρα αποφάσισε να σταματήσει τα γυρίσματα ακριβώς επειδή έχει προκληθεί μεγάλος σάλος με τις παραπάνω αποκαλύψεις.