13 Οκτωβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Nomads: Στην ομάδα της Ζούγκλας το μεγάλο έπαθλο με αγώνισμα για... ΟΥΚ!

Ο Κωνσταντίνος Οροκλός ήταν ο μεγάλος νικητής, χαρίζοντας στην ομάδα του μια βόλτα στην πόλη με 15.000 πέσος για να τα ξοδέψουν με όποιον τρόπο θέλουν


Στους αρχηγούς των τριών ομάδων στηρίζονταν απόψε οι παίκτες του Nomads για να μπορέσουν να γευτούν τη νίκη και το μεγάλο έπαθλο που τους ετοίμασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μετά από μια βόλτα στην πόλη για να πάρει ιδέες.

Τελικά, ο Κωνσταντίνος Οροκλός των Νομάδων της Ζούγκλας ήταν ο μεγάλος νικητής, χαρίζοντας στην ομάδα του μια βόλτα στην πόλη Τάι Τάι με 15.000 πέσος για να τα ξοδέψουν με όποιον τρόπο θέλουν, χωρίς όμως να έχουν δικαίωμα να επιστρέψουν με χρήματα ή κάποιο αντικείμενο!

Το αγώνισμα που είχε επιλέξει η παραγωγή ήταν πολύ δύσκολο και οι Γιώργος Μαυρίδης, Κωνσταντίνος Οροκλός και Ευαγγελία Πλατανιώτη ξεπέρασαν τον εαυτό τους σε έναν στίβο μάχης που θύμιζε Ειδικές Δυνάμεις.

Οι παίκτες έπρεπε να σκαρφαλώσουν πάνω σε μία ξύλινη κατασκευή, να συρθούν στην άμμο, να περάσουν κάτω από ένα δίχτυ, να περάσουν μέσα από ξύλινο τούνελ ξεπερνώντας τα εμπόδια που έβρισκαν μπροστά τους, να τοποθετήσουν σανίδες πάνω σε ξύλινους πασσάλους για να δημιουργήσουν γέφυρα, ώστε να καταφέρουν να περάσουν, να πάρουν αγκίστρι, να περάσουν απέναντι ισορροπώντας στα σχοινιά και πατώντας σε σιδερένια τρίγωνα, να περάσουν το αγκίστρι στο καλάμι και να το χρησιμοποιήσουν για να ψαρέψουν τους ειδικούς κυλίνδρους που θα απελευθέρωναν ένα κεφάλι ομοιώματος ψαριού. Οι κύλινδροι που έπρεπε να τραβήξουν για να... αποκεφαλιστεί το ψάρι ήταν 3 και ήταν τυχαία μπλεγμένοι μεταξύ τους.

Αν κουραστήκατε να διαβάζετε, φανταστείτε τι πέρασαν οι παίκτες!

Νικητής θα ήταν εκείνος που θα σημείωνε τρεις νίκες. Ο Γιώργος Μαυρίδης για τους «κόκκινους» έχασε στο πρώτο παιχνίδι και αποκλείστηκε, με τους Οροκλό και Πλατανιώτη να συνεχίζουν.


Ο μακρυμάλλης Πολίτης όμως αποδείχθηκε ιδιαίτερα ανθεκτικός και κατάφερε να κερδίσει την 23χρονη Ολυμπιονίκη, η οποία γέμισε επάξια τα παπούτσια των αρχηγών της ομάδας της, Νίκο Παπαδόπουλο και Γιώργο Κατσινόπουλο, που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών.


Δείτε το τρέιλερ της αυριανής εκπομπής: