01 Νοεμβρίου 2017

Διαμαρτυρία αστυνομικών στην Αριστοτέλους: Εχουμε να δούμε καινούργιο περιπολικό μια 10ετία

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, στην πλατεία Αριστοτέλους, πραγματοποίησαν το πρωί αστυνομικοί, μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί διαμαρτυρήθηκαν για ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή.


«Έχουμε να δούμε καινούργια περιπολικά εδώ και μία δεκαετία» υποστηρίζει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τσαϊρίδης, και προσθέτει: «Τα οχήματα που χρησιμοποιούμε έχουν γράψει χιλιάδες χιλιόμετρα και βρίσκονται σε κίνηση 24 ώρες το 24ωρο με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει».


Ο κ. Τσαϊρίδης υπενθυμίζει ακόμη πως «δύο περιπολικά πήραν φωτιά εν κινήσει και μάλιστα κατά τη διάρκεια μεταγωγών, το ένα από τον Αστυνομικό Σταθμό Σοχού στην Εγνατία Οδό και το άλλο στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης. Το ένα περιπολικό κάηκε ολοσχερώς».


Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης «υπάρχουν πάρα πολλές ελλείψεις σε εφόδια, ακόμη και σε στολές.
Οι αστυνομικοί στην Ομάδα "Δίας" έχουν να προμηθευτούν στολές από το 2010, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να πληρώνουν 200 και 300 ευρώ από την τσέπη τους για να έχουν στολές».