01 Νοεμβρίου 2017

Τραγελαφικές καταστάσεις στις ουρές για την ηλεκτρονική κάρτα: "Επιβάτης δάγκωσε δύο κυρίες για τη σειρά"

Ανυπόφορη είναι η κατάσταση στις ουρές για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, με τους επιβάτες να φθάνουν εκτός των ορίων τους εξαιτίας της αναμονής.


Ο  πρόεδρος των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ, Σπύρος Ρεβύθης, δήλωσε: «Αποδεικτικό κατάθεσης δικαιολογητικών σε φάκελο για έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας, δεν έχουμε εντολή να δίνουμε».

Αυτό έχει ως συνέπεια να μην υπάρχει αποδεικτικό στοιχείο για έγκαιρη κατάθεση δικαιολογητικών προμήθειας ηλεκτρονικής κάρτας, σε αντίθεση με όσα έχει υποστηρίξει ο υφυπουργός Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης.

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων στο Μετρό αποκάλυψε επίσης  ότι επιβάτες που περίμεναν στην ουρά ήρθαν στα χέρια και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό όπου ένας επιβάτης δάγκωσε 2 κυρίες επειδή του πήραν τη σειρά.

Στη συνέχεια τόνισε ότι οι επιβάτες «μπορούν να καταθέσουν τον φάκελο, αλλά προτιμούν για ασφάλεια να παίρνουν άμεσα την ηλεκτρονική κάρτα».

Επίσης διέψευσε ότι απείλησαν να μην κάνουν ελέγχους πλέον στα εισιτήρια και επισήμανε: «Αν υπάρξει συνωστισμός επιβατών και υπάρξει για την σωματική ακεραιότητα ανθρώπων, θα ανοίξουμε τις μπάρες για να περάσει ελεύθερα το επιβατικό κοινό στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ».

https://thecaller.gr/ellada/tragelafikes-katastaseis-oures-hlektroniki-karta/