29 Νοεμβρίου 2017

Nomads: Στον Γιώργο Μαυρίδη η 2η ατομική ασυλία - Ζαμπίδης και Αλεξάνδρου υποψήφιοι

Στη διάθεση του κοινού οι Οροκλός, Αναδιώτης, Ζαμπίδης και Αλεξάνδρου για το ποιοι θα είναι οι δύο που θα μονομαχήσουν την Πέμπτη - Χαμός στο Συμβούλιο για μία μερίδα... ρύζι που έφαγε ο Κατσινόπουλος


Το... δεύτερο μέρος της ατομικής ασυλίας παίχτηκε σήμερα στο Nomads και ο Γιώργος Μαυρίδης αποδείχθηκε εκείνος με τη μεγαλύτερη ταχύτητα και ισορροπία κερδίζοντας τη δεύτερη ατομική ασυλία μετά την Αποστολία Ζώη.


Το σημερινό αγώνισμα ήταν «λάιτ», λόγω της χθεσινής εξαντλητικής δοκιμασίας, με τους παίκτες να κουβαλούν ένα μπαλάκι πάνω σε ένα καλάμι περνώντας εμπόδια και προσθέτοντας κομμμάτια στο καλάμι, έως ότου φτάσουν στο τέλος όπου έπρεπε να πετάξουν ένα σακουλάκι πάνω σε μία βάση.

Εντύπωση έκανε το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Γιώργου Μαυρίδη με τον Γιώργο Κατσινόπουλο ο πρώτος έδειξε ξεκάθαρα να περιμένει τον δεύτερο, με τον γνωστό παρουσιαστή να εξηγεί ότι εκείνον δεν τον νοιάζει να φύγει από το παιχνίδι, ενώ ο Κατσινόπουλος έχει περάσει πολλά στη ζωή του, έχει κάνει πολλά restart και χρειαζόταν πολύ περισσότερο τη νίκη και την ατομική ασυλία.

Από την άλλη πλευρά ο Μιχάλης Ζαμπίδης έχασε όλους τους αγώνες και έγινε ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση την Πέμπτη.

Ο... χαμός έγινε κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου όπου κρινόταν η τέταρτη και τελευταία υποψηφιότητα. Λευτέρης και Αποστολία ψήφισαν τον Κατσινόπουλο, επειδή έφαγε την προηγούμενη ημέρα περισσότερο ρύζι από εκείνους!



Η δικαιολογία αυτή εξόργισε τους περισσότερους παίκτες με τον ίδιο να δίνει την εξήγηση ότι ήταν από τις παλιές προμήθειες που είχαν «καβατζώσει» οι Ωκεανοί και το είπε σε όλους ότι θα φάει λίγο παραπάνω, εκθέτοντας έτσι τους δύο παίκτες.

Μαυρίδης και Αναδιώτης πήραν το μέρος του Κατσινόπουλου όπως και η Δήμητρα Φραντζή, με την Αποστολία να αναγκάζεται να ζητήσει συγγνώμη.




Στα της ψηφοφορίας, οι παίκτες έδειξαν να χωρίζονται σε δύο ομάδες: Οι μισοί υπέρ του Κατσινόπουλου, οι οι μισοί υπέρ του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Τελικά, έλαχε στον Μιχάλη Ζαμπίδη να δώσει την κρίσιμη ψήφο, προστατεύοντας τον πρώην συμπαίκτη του Γιώργο Κατσινόπουλο, με αποτέλεσμα ο Αλεξάνδρου να είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση με ψήφους 6 προς 5.

Οι τέσσερις μονομάχοι είναι οι Κωνσταντίνος Οροκλός, Νίκος Αναδιώτης, Μιχάλης Ζαμπίδης και Δημήτρης Αλεξάνδρου. Οι τέσσερις παίκτες θα κριθούν από το κοινό και οι δύο που θα συγκεντρώσουν τις λιγότερες προτιμήσεις των τηλεθεατών θα μονομαχήσουν την Πέμπτη για το ποιος θα παραμείνει και ποιος θα αποχωρήσει από το Nomads.