02 Νοεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Nomads: Στους Ωκεανούς το έπαθλο επικοινωνίας - Νεύρα και αντιπαραθέσεις στους «κόκκινους»

Οι ήττες και η διαδικασία αποχώρησης στην οποία έχουν μπει οι Νομάδες της Φωτιάς, έχει δημιουργήσει άγχος και νεύρα στο στρατόπεδό τους - Επίθεση Κολέτσα σε Μαυρίδη, απάντηση του παρουσιαστή και εμπλοκή Πίντζη


Μετά από αρκετές σερί ήττες, οι Νομάδες του Ωκεανού αν και βρίσκονται στην παραλία όπου σαφώς οι συνθήκες είναι δυσκολότερες από τη βίλα, όπου «αράζουν» οι «κόκκινοι» αντίπαλοί τους, δείχνουν να παίρνου τα πάνω τους και πήραν ακόμη μία σημαντική νίκη, την οποία είχαν ανάγκη για ψυχολογικούς λόγους.

Στο σημερινό αγώνισμα που ήταν λίγο περίεργο, οι Ωκεανοί αποδείχθηκαν πιο τυχεροί και γρήγοροι με αποτέλεσμα να κερδίσουν το δικαίωμα επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους.

Οι ήττες και η διαδικασία αποχώρησης στην οποία έχουν μπει οι Νομάδες της Φωτιάς, έχει δημιουργήσει άγχος και νεύρα στο στρατόπεδό τους και αυτό φαίνεται στους τηλεθεατές.
Μετά το παιχνίδι η Χριστίνα Κολέτσα ήταν απαρηγόρητη, καθώς οι «κόκκινοι» ήταν μπροστά και είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν, όμως ενώ είχε βρει το σωστό κλειδί που άνοιγε το κουτί του παιχνιδιού, δεν το έβαλε σωστά και το πέταξε ως το λάθος! Έτσι δεν μπόρεσε να ανοίξει την κλειδαριά με τα 5 κλειδιά που είχε στη διάθεσή της και επήλθε η ήττα.


Τα νεύρα έχουν προκαλέσιε και κόντρες με πρωταγνωσιτή και πάλι τον Γιώργο Μαυρίδη, αν και χωρίς να το επιδιώκει. «Έχεις κάποιου είδους στρατηγική; Όταν είναι η κάμερα μπροστά είσαι αλλιώς. Όταν δεν είναι είσαι αλλιώς...» του είπε μεταξύ άλλων η Κολέτσα αφήνοντας ευθέως αιχμές για τη συμπεριφορά του. Όλα ξεκίνησαν από την ερώτηση που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Μάνο Πίντζη για το πώς νιώθει στην ομάδα των Ωκεανών. Εκείνος του είπε ότι είναι πικραμένος μεν αλλά κάθε μέρα είναι και καλύτερα.

Μετά ο παρουσιαστής στράφηκε προς τον Γιώργο Μαυρίδη και του είπε ότι τα προγνωστικά θέλανε εκείνον να φύγει από την ομάδα και τελικά ανατράπηκαν. Ο Γιώργος Μαυρίδης εξήγησε πώς έγιναν τα πράγματα όταν εκείνος πρότεινε να φύγει οικειοθελώς από την ομάδα.

Η Χριστίνα Κολέτσα ένιωσε θιγμένη από όσα είπε ο παρουσιαστής αρχίζοντας επίθεση.

Στη συνέχεια ο Μαυρίδης αναφέρθηκε για τη συμπεριφορά του στο θέμα των σκυλιών που υπάρχουν κοντά στην ομάδα της Φωτιάς. «Είμαστε άνθρωποι που έχουμε έρθει εδώ και Νο 2 αιτία θανάτου είναι αν πέσει καρύδα στο κεφάλι σου και ξαφνικά ακούω ότι κάποια σκυλιά είναι η αιτία μόλυνσης για τους παίκτες. Ερχόμαστε σε έναν ξένο τόπο και πρέπει να αποβάλλουμε κάποια ζώα από εκεί που τα βρήκαμε; Ότι με ενοχλεί σε αυτόν τον τόπο θα πρέπει να το αλλάξω ή να το διορθώσω;», είπε ο γνωστός παρουσιαστής για να πάρει την οργισμένη απάντηση του Μάνου Πίντζη.

 «Φοβερό show άλλη μια φορά. Για μένα προτεραιότητα εδώ πέρα είναι οι ομάδες. Θα προστατέψω την ομάδα από ποντίκια, από σκυλιά, από γατιά από οτιδήποτε. Πρέπει να φύγουμε από εδώ όπως ήρθαμε. Τελείωσε...», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.