29 Δεκεμβρίου 2017

Κουμουτσάκος για Σκοπιανό: Τη σχιζοφρένεια της κυβέρνησης δεν θα καλείται ο λαός να την λύσει

«Είναι γελοίο για ένα μείζονος σημασίας θέμα εξωτερικής πολιτικής, ο υπουργός Εξωτερικών και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να έχουν διαφορετικές θέσεις και ο πρωθυπουργός να σφυρίζει αδιάφορα» είπε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ
«Είναι γελοίο για ένα μείζονος σημασίας θέμα εξωτερικής πολιτικής, ο υπουργός Εξωτερικών και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να έχουν διαφορετικές θέσεις και ο πρωθυπουργός να σφυρίζει αδιάφορα. Χωρίς να αναλαμβάνει πρωτοβουλία διαμόρφωσης μιας ενιαίας κυβερνητικής θέσης» σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος για το Σκοπιανό.

Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, ο κ. Κουμουτσάκος, τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, επισήμανε ότι δεν είναι δυνατόν τη σχιζοφρένεια της κυβέρνησης να καλείται να την λύσει ο ελληνικός λαός μέσω δημοψηφίσματος ή η ΝΔ προσφέροντας κοινοβουλευτική στήριξη σε μια φόρμουλα λύσης που πιθανόν να φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των ΑΝΕΛ.

«Αν δεν προκύψει ενιαία θέση στην ουσία δεν υπάρχει κυβέρνηση» είπε ο Γιώργος Κουμουτσάκος για το γεγονός ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έχει τονίσει ότι δεν θα δεχθεί μια ονομασία της FYROΜ η οποία θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, ευρισκόμενος επί της ουσίας σε διαφορετική γραμμή πλεύσης από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.
Ακούστε τη συνέντευξη του Γιώργου Κουμουτσάκου στους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη: