24 Δεκεμβρίου 2017

Κομμένη η Τζάκρη από τον Τσίπρα

Τον νυν υπέρ πάντων αγώνα δίνει το τελευταίο διάστηµα η Θεοδώρα Τζάκρη, προκειµένου να µετέχει στο νέο κυβερνητικό σχήµα που θα προκύψει από τον -αναµενόµενο σύντοµα ανασχηµατισµό.


Η πρώην υφυπουργός, αρµόδια για θέµατα βιοµηχανίας στο υπουργείο Οικονοµίας, Ανάπτυξης και Τουρισµού, που «ανασχηµατίστηκε» τον Νοέµβριο του 2016, έχει στείλει µηνύµατα στο Μέγαρο Μαξίµου ότι επιθυµεί διακαώς να επιστρέψει στο κυβερνητικό σχήµα. Μάλιστα, φροντίζει τις τελευταίες εβδοµάδες να πυκνώσει τις παρουσίες της στα µέσα µαζικής ενηµέρωσης, προκειµένου να εµφανιστεί όσο πιο µαχητική γίνεται υπέρ της κυβέρνησης.

Ωστόσο, στο Μαξίµου, όπου γίνονται συζητήσεις για το θέµα, η κυρία Τζάκρη δεν βρίσκεται στους σχεδιασµούς του πρωθυπουργού και των πολύ στενών συνεργατών του.

Αφενός διότι θεωρούν πως η θητεία της στο πόστο της υφυπουργού δεν ήταν επιτυχηµένη, αφετέρου επειδή υπάρχει πίεση από τον έτερο βουλευτή του νοµού Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, τον Ιωάννη Σηφάκη, που ανήκει στον σκληρό πυρήνα του κοµµατικού µηχανισµού, καθώς υπήρξε ιδρυτικό µέλος του παλαιού Συνασπισµού.

* Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών, 22/12/2017 

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/kommeni-tzakri-apo-ton-tsipra#.Wj7IMSUBn0I.twitter