20 Δεκεμβρίου 2017

Nomads: Στον Οροκλό τα 5.000 ευρώ από το παιχνίδι γνώσεων!

Νικητής για δεύτερη συνεχόμενη φορά μετά τα 2.500 ευρώ που κέρδισε στο χθεσινό αντίστοιχο παιχνίδι ο μακρυμάλλης παίκτης

Χωρίς αγωνίσματα, ασυλίες και αποχωρήσεις κύλησε το σημερινό επεισόδιο του Nomads, σε μία ημέρα χαλάρωσης πριν από τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό της Παρασκευής.


Οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε ακόμη ένα παιχνίδι γνώσεων, λίγο διαφορετικό αυτή τη φορά από το καθιερωμένο.

Σε μία κατσαρόλα ήταν κρυμμένα 5.000 ευρώ και όλες οι κατσαρόλες ήταν τοποθετημένες στο κέντρο μπροστά από τους παίκτες. Καθένας από τους παίκτες επέλεγε και έπαιρνε πέντε κατσαρόλες μπροστά του και ανάλογα με τις σωστές απαντήσεις είχε τη δυνατότητα να «κλέβει» κατσαρόλες από τους αντιπάλους του, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να έχει εκείνος την τυχερή.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δοκίμασε τις γνώσεις των παικτών μέσα από μία «δεξαμενή» γενικών ερωτήσεων, με τα θέματα να είναι ελαφρώς δυσκολότερα από αυτά των προηγούμενων ημερών.

Η Αποστολία Ζώη ήταν εκείνη που κατέληξε με τις περισσότερες κατσαρόλες από τους συμπαίκτες της, μαζεύοντας οκτώ.

Παρόλα αυτά η αρχική επιλογή που είχαν κάνει οι παίκτες στις κατσαρόλες που είχαν στην κατοχή τους, ήταν αυτές που έκριναν το νικητή, με τον Κωνσταντίνο Οροκλό να γίνεται κατά 5.000 ευρώ πλουσιότερος, χρήματα που προστέθηκαν στα 2.500 ευρώ που κέρδισε στο παιχνίδι γνώσεων της Δευτέρας.